За што ти треба?Vue ili React совети и искуства?
И зошто?
Нудат договори во кои те обврзуваат да останеш во фирмата 3 години. Плус имаат јак тим правници/адвокати со врски во двете најголеми партии, ако решиш да ги дадеш на суд, сигурно ќе изгубиш.А нудат ли соодветна надокнада, онака чисто информативно ме интересира или само имаат реноме на престиж?
Врска нема. Се што пиша е скроз неточноНудат договори во кои те обврзуваат да останеш во фирмата 3 години. Плус имаат јак тим правници/адвокати со врски во двете најголеми партии, ако решиш да ги дадеш на суд, сигурно ќе изгубиш.
Можеби сега не е така, али споделувам искуство од мои колеги кои имале работа со нив.Врска нема. Се што пиша е скроз неточно
За претходни 5-6 години можам да негирам дека не е така, за порано од тоа не знам.Можеби сега не е така, али споделувам искуство од мои колеги кои имале работа со нив.
абе џупци едни, на нива да викнам некој отепан нема да се нафати за 8 долариBaram programer za do 20 casa nedelno so poznavanje od nodejs, reactjs so next i html i CSS. Cena od cas 8$
I ja mislam deka gi utnal so NextsenseТаков муабет за договор за 3 години сум чул за една друга фирма со слично име (да не си ги помешал), за Нетцетера не.
Доста фирми размислуваат да го направат истото во некоја форма. Не сфаќаат колкава глупост ќе биде долгорочно.Не го дочув името ама имало некоја фирма во Скопје, откако виделе со коронава дека добро функционираат од дома, ги откажале канцелариите![]()
И краткорочно еве - Кажи ми ти дали би ја сметал за сериозна фирма некоја каде што не можеш да отидеш во канцелариите за фејс ту фејс муабет со управата за соработка? Мора претставителен да си, не сме Индијци...Доста фирми размислуваат да го направат истото во некоја форма. Не сфаќаат колкава глупост ќе биде долгорочно.