- Член од
- 3 август 2015
- Мислења
- 1.722
- Поени од реакции
- 2.958
Toj kopira od forumot i plasira na fb stranata pameten covek za toa drzavata ni e napredNa onaja grupata na fb tie so se dekemvri 2019g nemaat promeni seuste!
Toj kopira od forumot i plasira na fb stranata pameten covek za toa drzavata ni e napredNa onaja grupata na fb tie so se dekemvri 2019g nemaat promeni seuste!
2 do 2,5 meseca ....taka mi kazaa.Od podiganje ukaz vo bitola do slikanje za pasos kolku vreme se ceka
kaj mene nema, prosla sreda stignaa do mene i eve cela nedela ne mrdnalenekoj da se pofali so bilo kakva promena
Имат снемано Укази.Ajde tie so se na polozitelno od dekemvri i januari neka kazat dali imet promet
Dovorno e da pisat IMAT NEMAT
NEMAMAjde tie so se na polozitelno od dekemvri i januari neka kazat dali imet promet
На 02.01. сигурно никој не е ставен на положително оти не работеа за време на новогодишните празници.Mozno e nikoj da ne dobil Ukaz od forumov,ako go vidite na bibo spisokot pocnuva od 14.01.2020 moze nekoj od 02.01.2020 do 14 dobil, a nee clen na forumov...
NemaAjde tie so se na polozitelno od dekemvri i januari neka kazat dali imet promet
Dovorno e da pisat IMAT NEMAT
Zdravo,Jas eve cekam 2 meseci i poznavam uste 2 ca koj so cekaat po 4 meseci za udomitelnoto pismo .Nekolku pati se obrajkav ovde na forumot da spodeluvaat site koj kako so podignat ukaz od ambasadi (konzulat) da vodime evidencija i za toa kako se dobivaat i stasuvaat pismata nikoj ne spodeluva info . Ne znam dali e do ambasadive ili ministerstvo rab kaj se koci ?