Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И после коај ќе се короносаат ќе пишуваат дека строго се држеле до пропишаните мерки.![]()
ДРЖЕВМЕ РАСТОЈАНИЕ ВО ЦРКВА, ЗАР ДА ОСТАНЕМЕ НЕВЕНЧАНИ, ПАНДЕМИЈАТА МОЖЕ ЌЕ ТРАЕ 3 ГОДИНИ, ВЕЛИ БОГДАНОВИЌ - Сакам Да Кажам
При венчавката во црква ги почитувавме протоколите за држање растојание, единствено мерките не се почитуваа кога правевме заедничка фотографија со […]sdk.mk
![]()
Ама моментов, зар да останеме невенчаниИ после коај ќе се короносаат ќе пишуваат дека строго се држеле до пропишаните мерки.
А што да речат оние илјадници парови што откажаа венчавки на неодреден период, како они живеат кој знае.Ама моментов, зар да останеме невенчанида не кажам - „што ќе каже комшијата“ или баш нешто што не би очекувал да изјави припадник на модерното граџанство.
A za vitezot kazal nesto ili slucajno se nasol na slika?
А стварно што е проблем ако се венчаат, стварно не ми е јасно, живеам 100 метри до црква секоја недела има некоја венчавка и никому ништо, инаку пошто лично го знам човекот дебела грешка си дека е припадник на модерно граѓанство.Ама моментов, зар да останеме невенчанида не кажам - „што ќе каже комшијата“ или баш нешто што не би очекувал да изјави припадник на модерното граџанство.
Prasaj go vitezot se iznajmue ili mu e nekoj bratuced za haloween.А стварно што е проблем ако се венчаат, стварно не ми е јасно, живеам 100 метри до црква секоја недела има некоја венчавка и никому ништо, инаку пошто лично го знам човекот дебела грешка си дека е припадник на модерно граѓанство.
За сликање ти е или се палиш на оклопњаци?Prasaj go vitezot se iznajmue ili mu e nekoj bratuced za haloween.
Sigurno si nekoj zalisten zamrsen shom automatski prasanjata sho ne mozes da gi odgovoris si gi objasnuvas so seksualna vozbuda.За сликање ти е или се палиш на оклопњаци?
Како бе неможам да одговорам, тебе прашањето ти беше нејасно, па прашав за да го прецизираме да знаеме што сакаш од витезов и дали може да ти искочи у сусрет... инаку неможе некој да ме увреди као што си ти што пати од хронична нејебица и пробува со ниски удари да привлече внимание... инаку прецизирај за витезов ке ти најдам контакт.Sigurno si nekoj zalisten zamrsen shom automatski prasanjata sho ne mozes da gi odgovoris si gi objasnuvas so seksualna vozbuda.
Zatoa ke prodolzat da ti se smeat na forumov.
Kako ke se uvredis koa ti go zivees zivotot na eden prav zalistok.Како бе неможам да одговорам, тебе прашањето ти беше нејасно, па прашав за да го прецизираме да знаеме што сакаш од витезов и дали може да ти искочи у сусрет... инаку неможе некој да ме увреди као што си ти што пати од хронична нејебица и пробува со ниски удари да привлече внимание... инаку прецизирај за витезов ке ти најдам контакт.
твое лично мислење, како и да е неможе да е пострашно од хронична нејебица, моја препорука најди нешто да те истресе многу поубаво ке се осеќаш.Kako ke se uvredis koa ti go zivees zivotot na eden prav zalistok.
prasaj go tatko ti.твое лично мислење, како и да е неможе да е пострашно од хронична нејебица, моја препорука најди нешто да те истресе многу поубаво ке се осеќаш.
Батали го татко ми, човек во години плус оженет, неможе да ти заврши работа најди нешто помладо.prasaj go tatko ti.