Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Добро е Дрогба се враќа во стара форма.
Иначе немојте да се радувате на порази на Манчестер,џабе е.И да изгубат пак нема да ги стигнеме.

Ете 2-1 водат!

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
64 мин 1-2 за МанУтд

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Оставејте ги Манчестер. Биде тоа.

Гледајте ЛШ. Имаме уште една голема предност пред реваншот со Јуве. Ние немаме натпревар викендот, тие имат...:smir:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.021
Оставејте ги Манчестер. Биде тоа.

Гледајте ЛШ. Имаме уште една голема предност пред реваншот со Јуве. Ние немаме натпревар викендот, тие имат...:smir:
А кога ќе го играте 1/4 финалето во Фа Купот????

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
еј да бе, ке ја играат. Јас разбрав дека ја откажале. Грешка...
Ако. Ке извадиме минимум реми таму

F

fantomX

Гостин
Dr. Bryan English за Eurosport:
"John Terry was in the top three but Frank Lampard scored one of the highest sets of marks ever recorded by the company doing the tests - higher than me!"
Френк Лампард има коефициент на интелигенција околу 150 (со над 140, еден чоек се смета за генијалец)!!!! :icon_cool

Дрогба! :tv:

Есиен!!! :je:

Не е остаен бе...:toe:

Ashley Cole:
'I would like to take this opportunity to apologise to the police officers on duty last night for my language.
'I felt I was being harassed by paparazzi and while complaining to the Police about this at the scene they did warn me to calm down, a warning that I regrettably did not heed.

http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~1580447,00.html

:tapp:

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Dr. Bryan English за Eurosport:
"John Terry was in the top three but Frank Lampard scored one of the highest sets of marks ever recorded by the company doing the tests - higher than me!"
Френк Лампард има коефициент на интелигенција околу 150 (со над 140, еден чоек се смета за генијалец)!!!! :icon_cool

Дрогба! :tv:

Есиен!!! :je:

Не е остаен бе...:toe:
Леле овие Челзи што све имаат во тоа клубот таму аиииии.
Па да имам флипери и билијард каков што е тој леле само играм цел ден билијард и потоа на тренинг и на натпревар ако има лелееееее....
Колку топ услови имаат такви не може никој друг тим во светот да си замисли бе,а овие играчиве наместо да му возвратат на Абрамович со една Лига на Шампиони и неколку титули во куповите и лигата они се заебаваат на терен.
Одма одам во Челзи не се здрави:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

G

Gray Foxx

Гостин
Па да имам флипери и билијард каков што е тој леле само играм цел ден билијард и потоа на тренинг и на натпревар ако има лелееееее....
Колку топ услови имаат такви не може никој друг тим во светот да си замисли бе,а овие играчиве наместо да му возвратат на Абрамович со една Лига на Шампиони и неколку титули во куповите и лигата они се заебаваат на терен.
И сето ова ради едно биљарто и фудбалче.
The stupidity is strong in this one....
Го имаш видено тренинг центарот на Баерн Минхен?????

F

fantomX

Гостин
Ова не е тренинг центаро на Челзи....

И сето ова ради едно биљарто и фудбалче.
The stupidity is strong in this one....
Го имаш видено тренинг центарот на Баерн Минхен?????
Таму има и Playstation....3!!!! :pos2:

G

Gray Foxx

Гостин
Ова не е тренинг центаро на Челзи....

Таму има и Playstation....3!!!! :pos2:
Еми ајде де, и да не е тренинг центарот читај го вој шо зборуе. Оти имале фудбалче биле најопремен тим на светот и требало да му се оддолжат на Роман со ЛШ. :)

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Они имаат средства да си дозволат и многу повеќе од обично фудбалче и обичен билијард, така да не :drk: на вакви работи :tapp::helou:
Ако ова е причината за успехот/неуспехот... Нека се убие некој

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Кол се извини за своето однесување
Дефанзивецот на Челзи, Ешли Кол со официјална изјава се извини за своето однесување откако беше уапсен и казнет за вознемирување под дејство на алкохол.
Ешли Кол бил да се забавува во дискотека која се наоѓала на два километри од Стемфорд Бриџ. По инцидентот Ешли Кол бил приведен во полициска станица каде што бил задржан три часа и добил казна од 80 фунти.
"Би сакал да им се извинам на полицајците кои беа на должност минатата вечер за моите вербални напади"- кажа поранешниот лев бек на Арсенал.
"Сметав дека ме малтретираат папараците и додека им се жалев на полицајците за ова тие ме предупредија да се смирам и жалам што не ги послушав"- додаде тој.
"Навистина ми е жал што моите фрустрации им ги истурив на полицајците, но би сакал да нагласам дека со погрдни зборови се изразив за однесувањето на папараците и никогаш не би навредил полицаец"- вели уште Кол во изјавата.
"Сериозно ги сфаќам моите обврски како професионален фудбалер, а тоа значи да бидам и во најдобра кондиција. Иако конзумирав малку алкохол порано вечерта, не беше претерано".
"Но, прифаќам дека јазикот кој го користев беше недоличен и се каам за своите постапки и како се одразуваат на Челзи"- кажа уште Кол.

В

Вори

Гостин
Кол ги испичкарал цајканиве и сеа си извинуа:pos2:

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75