Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Нека замине Малуда и така дрво е..зема џабе плата..за тие пари Капел ке го земеме!

A

Alexander Nevsky

Гостин
Нека замине Малуда и така дрво е..зема џабе плата..за тие пари Капел ке го земеме!
хехе давор ти толкав љубител на капел да си бе? дај некој клип да го видам момчето знам за севилја игра ама го немам мн гледано во акција:toe:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Во почетокот на сезоната Сколари му даде шанса на Малуда,ама не ја оправда:toe::jaj:

Капел летото да го земиме а Малуда замине.

В

Вори

Гостин
Ме мрзи да барам сеа,ама јак играч е..загледај го во Севиља ке видиш што ти зборам...:wink:

A

Alexander Nevsky

Гостин
Ме мрзи да барам сеа,ама јак играч е..загледај го во Севиља ке видиш што ти зборам...:wink:
сеа видов еден клип ги претрча сите од барса и на крај добар шут даде,шо знам мислам дека има откупна калаузула 10 милиона така да малоуда во рома да го даеме или јуве кај сака нека платат 10 милиона и хепи енд:pipi:

В

Вори

Гостин
Абе па ке доплатиме уште некое милионче и наш е..Исто и Ракитич би сакал да дојде кај нас..ми се свиѓа како игра.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Благодарам Master X btw овој шпанец е така?

Абе па ке доплатиме уште некое милионче и наш е..Исто и Ракитич би сакал да дојде кај нас..ми се свиѓа како игра.
Добар е Ракитич ако ги шутнеме балак и деко или микел нека дојде слободно

В

Вори

Гостин
Да да шпанец е..Еве вака за на лето што треба да се купи според мене
Голман/
Одбрана/
Среден ред
Некој како Мутињо од Спортинг,да биде замена за Балак и Деко кои се надевам дека ке си заминат летово.
Напад
Капел,крилце како него ни треба,Ди Мариа,ако не успееме со другиов овој ни е шанса,Ракитич исто така е добар по крила.
Исто така ни треба и еден шпиц налик на Дрогба и таман сме!

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Голман/
Одбрана/
Среден ред
Некој како Мутињо од Спортинг,да биде замена за Балак и Деко кои се надевам дека ке си заминат летово.
Напад
Капел,крилце како него ни треба,Ди Мариа,ако не успееме со другиов овој ни е шанса,Ракитич исто така е добар по крила.
Да,Мутињо ќе биде прекрасна замена за Балак и Деко.
22-23 години има мислам.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Голман/
Одбрана/
Среден ред
Напад
Голман/има во мајорка мислам еден млад само не ми текнува името
Одбрана очекувам да си замине некој на негово место да си го земеме Барзагли од Волфсбург машина е типот сличен е на Тери:vozbud:
Среден ред мислам Мигуел Велосо исто од Спортинг или Јури Жирков
помеѓу Капел и Ди Мариа за Ди Мариа би сакал
За напад неам некоја идеа посебно не од типот на Дрогба мислам Агуеро ако има Абрамович пари да го земе:back:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Голман/има во мајорка мислам еден млад само не ми текнува името
Одбрана очекувам да си замине некој на негово место да си го земеме Барзагли од Волфсбург машина е типот сличен е на Тери:vozbud:
Среден ред мислам Мигуел Велосо исто од Спортинг или Јури Жирков
помеѓу Капел и Ди Мариа за Ди Мариа би сакал
За напад неам некоја идеа посебно не од типот на Дрогба мислам Агуеро ако има Абрамович пари да го земе:back:
Најдобра опција=АГУЕРО :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom