В
Вори
Гостин
Нека замине Малуда и така дрво е..зема џабе плата..за тие пари Капел ке го земеме!
хехе давор ти толкав љубител на капел да си бе? дај некој клип да го видам момчето знам за севилја игра ама го немам мн гледано во акцијаНека замине Малуда и така дрво е..зема џабе плата..за тие пари Капел ке го земеме!
сеа видов еден клип ги претрча сите од барса и на крај добар шут даде,шо знам мислам дека има откупна калаузула 10 милиона така да малоуда во рома да го даеме или јуве кај сака нека платат 10 милиона и хепи ендМе мрзи да барам сеа,ама јак играч е..загледај го во Севиља ке видиш што ти зборам...:wink:
Да,Мутињо ќе биде прекрасна замена за Балак и Деко.Да да шпанец е..Еве вака за на лето што треба да се купи според мене
Голман/
Одбрана/
Среден ред
Некој како Мутињо од Спортинг,да биде замена за Балак и Деко кои се надевам дека ке си заминат летово.
Напад
Капел,крилце како него ни треба,Ди Мариа,ако не успееме со другиов овој ни е шанса,Ракитич исто така е добар по крила.
Исто така ни треба и еден шпиц налик на Дрогба и таман сме!
Голман/има во мајорка мислам еден млад само не ми текнува иметоДа да шпанец е..Еве вака за на лето што треба да се купи според мене
Голман/
Одбрана/
Среден ред
Некој како Мутињо од Спортинг,да биде замена за Балак и Деко кои се надевам дека ке си заминат летово.
Напад
Капел,крилце како него ни треба,Ди Мариа,ако не успееме со другиов овој ни е шанса,Ракитич исто така е добар по крила.
Исто така ни треба и еден шпиц налик на Дрогба и таман сме!
Најдобра опција=АГУЕРО :helou:Голман/има во мајорка мислам еден млад само не ми текнува името
Одбрана очекувам да си замине некој на негово место да си го земеме Барзагли од Волфсбург машина е типот сличен е на Тери
Среден ред мислам Мигуел Велосо исто од Спортинг или Јури Жирков
помеѓу Капел и Ди Мариа за Ди Мариа би сакал
За напад неам некоја идеа посебно не од типот на Дрогба мислам Агуеро ако има Абрамович пари да го земе:back:
Да да Убива Малиот Марадона no.2:smir:Најдобра опција=АГУЕРО :helou:
Точно,виде што му напрај на Барса преѓе,ги изгориДа да Убива Малиот Марадона no.2:smir:
Не да ги изгоре ги утепа хех таков ни треба и нас кој ќе може со потег да реши утакмицаТочно,виде што му напрај на Барса преѓе,ги изгори![]()