В
Вори
Гостин
Нека замине Малуда и така дрво е..зема џабе плата..за тие пари Капел ке го земеме!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нека замине Малуда и така дрво е..зема џабе плата..за тие пари Капел ке го земеме!

Ме мрзи да барам сеа,ама јак играч е..загледај го во Севиља ке видиш што ти зборам...:wink:

Да,Мутињо ќе биде прекрасна замена за Балак и Деко.Да да шпанец е..Еве вака за на лето што треба да се купи според мене
Голман/
Одбрана/
Среден ред
Некој како Мутињо од Спортинг,да биде замена за Балак и Деко кои се надевам дека ке си заминат летово.
Напад
Капел,крилце како него ни треба,Ди Мариа,ако не успееме со другиов овој ни е шанса,Ракитич исто така е добар по крила.
Исто така ни треба и еден шпиц налик на Дрогба и таман сме!
Да да шпанец е..Еве вака за на лето што треба да се купи според мене
Голман/
Одбрана/
Среден ред
Некој како Мутињо од Спортинг,да биде замена за Балак и Деко кои се надевам дека ке си заминат летово.
Напад
Капел,крилце како него ни треба,Ди Мариа,ако не успееме со другиов овој ни е шанса,Ракитич исто така е добар по крила.
Исто така ни треба и еден шпиц налик на Дрогба и таман сме!

Најдобра опција=АГУЕРО :helou:Голман/има во мајорка мислам еден млад само не ми текнува името
Одбрана очекувам да си замине некој на негово место да си го земеме Барзагли од Волфсбург машина е типот сличен е на Тери
Среден ред мислам Мигуел Велосо исто од Спортинг или Јури Жирков
помеѓу Капел и Ди Мариа за Ди Мариа би сакал
За напад неам некоја идеа посебно не од типот на Дрогба мислам Агуеро ако има Абрамович пари да го земе:back:
Најдобра опција=АГУЕРО :helou:
Точно,виде што му напрај на Барса преѓе,ги изгориДа да Убива Малиот Марадона no.2:smir:

Точно,виде што му напрај на Барса преѓе,ги изгори![]()