Криминалци и криминални групи во МК

Не е она, бивша жена на Оли е Евче а оваа е Марија Таневска има и сестра Сара и таа е ист калибар, исто презиме со Евче имаат по случајност вајда. Иначе Евче тогаш пред неколку години со статусот и видеата гаѓаше прецизно, оваа многу имиња и проблеми измеша.
Nema vrska, ama sestri se misla
Не е она, бивша жена на Оли е Евче а оваа е Марија Таневска има и сестра Сара и таа е ист калибар, исто презиме со Евче имаат по случајност вајда. Иначе Евче тогаш пред неколку години со статусот и видеата гаѓаше прецизно, оваа многу имиња и проблеми измеша.
Sestra i e sigurno. Ama nema vrska ne vredi da se na temava

Nema vrska, ama sestri se misla

Sestra i e sigurno. Ama nema vrska ne vredi da se na temava
Да да четири се со исто презиме, јас измешав која на која е сестра. Иначе постирав само ради пишаните лихвари со име и презиме (y)

Nego ovoj Sakich so koj sto e slikan Vele, verojatno e albanec, od kade e sto raboti
Пааа ти бе брат :) Македонец е од Охрид -Александар - античко име и човек така да античкото минато не му го знам доволно, али ова помодерното е да дилат бело во премногу блиска корелација со овој средовековниов Илирид од грчец така да од нив треба да учиме пошо се типичен пример за соживот и градење на успешна бизнис клима

Пааа ти бе брат :) Македонец е од Охрид -Александар - античко име и човек така да античкото минато не му го знам доволно, али ова помодерното е да дилат бело во премногу блиска корелација со овој средовековниов Илирид од грчец така да од нив треба да учиме пошо се типичен пример за соживот и градење на успешна бизнис клима
Pretpostavuvam deka toa raboti toj. Toj do nego sto mesti makedonci ne ni se somnevav deka sedi do drug nekoj profil na covek. Sobiraat troshki okolu niv

Сакич до пред 15тина години имаше мала фирма за лупење и сецкање на компири

"Што бара #Мицко во Белград со Оливер Петров, суден за трговија со хероин, оружје, насилство итн. дел од Франкфурт Мафија и кум со Шеваљ!?"

IMG_20201019_140507.png

Другите слики ги имаме на темата затоа само оваа ја споделувам.
IMG_20201019_133531.jpg

"Што бара #Мицко во Белград со Оливер Петров, суден за трговија со хероин, оружје, насилство итн. дел од Франкфурт Мафија и кум со Шеваљ!?"

Прегледај го приврзокот 271065

Другите слики ги имаме на темата затоа само оваа ја споделувам.
Прегледај го приврзокот 271064
Zaev so hadzibulici, ovoj so Oliver Petrov

Nego ovoj Sakich so koj sto e slikan Vele, verojatno e albanec, od kade e sto raboti
De be Ping kako ne go znaes, nema deshavka od outdoor do plazi vo ohrid, da e bez nego, ok momak e samo otvoreno se pokazuva, eve ova fotkava po vtor pat, vo grcec za praznici, samo shevko faliFB_IMG_16031171361879868.jpg
Автоматски споено мислење:

Sum ja grchel vilicata vo grchec :D

Zaev so hadzibulici, ovoj so Oliver Petrov
Се зборува дека се сретнале Шеваљ и Мицкоски во Белград, вајда го одбрале Белград за да не ги види тука никој. Ако е вистина ова, значи нешто се готви нема случајност во таа средба.

Се зборува дека се сретнале Шеваљ и Мицкоски во Белград, вајда го одбрале Белград за да не ги види тука никој. Ако е вистина ова, значи нешто се готви нема случајност во таа средба.
Ako sednal so nego....

Ama priznaj deka ova si go izmisli sam...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom