- Член од
- 3 август 2015
- Мислења
- 1.722
- Поени од реакции
- 2.958
@palekrstic proveri 179 ukaz za nas li bese ili za stranci fala ti
За Битола мислев,да не патувам Битола-Скопје па Бугарија....Авицена го даваат истиот ден
до вчера немаше промена кај мене, заедно сме биле тројца сите статуси во исти ден променети кај мене, брат ми и другарми се надевам од понеделник ќе има промена..Од списоков од јуни (финална) останаа само уште петорица но колку што гледам тројца од нив се неактивни (еден е регистриран во јули и од тој ден не се уклучил), па им пратив приватни пораки а во меѓувреме ќе ги избришам на следниот апдејт, ако се вратат на форумот и кога ќе ми одговорат ќе ги вратам на списокот (би требало тогаш веќе на положително да бидат). Значи остануваат само @Miky1221 и @mkdboy24 активни од таа листа, се надевам следнава недела конечно и вие ќе имате промена па да се расчисти со јуни
Vo odnos na Ukazot 179 eden srbin se pofalil na srpski forum deka dobil ukaz 179 so polozitelno 16 dek 2019g...neznam dali vo nasi ukazi se srbite ili stranci!
[/QUOTE
Ka
kako se vika forumot?Vo odnos na Ukazot 179 eden srbin se pofalil na srpski forum deka dobil ukaz 179 so polozitelno 16 dek 2019g...neznam dali vo nasi ukazi se srbite ili stranci!
Na koj forum
Zdravo drustvo imam podneseno pasos bg preku konzulat bitola pa nemam uste brojce 2 meseci cekam
Sent from my SM-G960U using Tapatalk
[/QUOTEke si pocekas drugar, jas cekav 2,5 meseci
Nemam seuste ako ima ke ve izvestamдо вчера немаше промена кај мене, заедно сме биле тројца сите статуси во исти ден променети кај мене, брат ми и другарми се надевам од понеделник ќе има промена..
071214978 GjorgiZdravo drugari
mi treba informacija za eden covek posrednik koj mojt da e ili od Prilep ili e od Bitola. brat mi go zapoznal i dodeka se svrtel covekov si zaminal i nemu zel ni telefonski broj i ni ime mu zapomnal. Najmnogu rabotel preku konsulatot vo Bitola, sredno visok imal okolu 30-35 godini, svetol covek, prokelav i malku bucmast, taka pozitiven i temperamenten kako so mi go opiuvase brat mi bil covekov. Ako nekoj go znajt od srce zamoluvam da mi dajte ime i kontakt telefon od covekov sto go opisav. se nadevam nekoj ce se setit koj e
pozdrav
Vidi da ne e ist islucajot i so onie od dekemvri so se na polozitelno.Од списоков од јуни (финална) останаа само уште петорица но колку што гледам тројца од нив се неактивни (еден е регистриран во јули и од тој ден не се уклучил), па им пратив приватни пораки а во меѓувреме ќе ги избришам на следниот апдејт, ако се вратат на форумот и кога ќе ми одговорат ќе ги вратам на списокот (би требало тогаш веќе на положително да бидат). Значи остануваат само @Miky1221 и @mkdboy24 активни од таа листа, се надевам следнава недела конечно и вие ќе имате промена па да се расчисти со јуни