- Член од
- 22 јануари 2020
- Мислења
- 187
- Поени од реакции
- 464
3-6 meseciKolku se ceka od finalna do sleden status otprilika znae nekoj?
3-6 meseciKolku se ceka od finalna do sleden status otprilika znae nekoj?
brat ti si na red za vlez u polozitelno deneska falise3-6 meseci
cekam brat pa ke vidime, ke izvestam jaabrat ti si na red za vlez u polozitelno deneska falise
Emi ovaj pat vlezi so makedonski pasos i problemot ti e resen.Едно прашање малце надвор од темава, ама реално тука имам најдобри шанси да најдам луѓе што знаат:
Вие кои веќе имате бугарски документ (пасош, лична карта), кога правите PCR тест за влез во Бугарија, дали во тестот треба да го пишува матичниот број од бугарскиот документ? Мене ме зезнаа и ми побараа лична карта без да ми кажат зошто ми ја бараат, и сега на тестот ми го пишува македонскиот матичен број, а во Бугарија влегувам со бугарски пасош.
Не мислам дека смее така.Emi ovaj pat vlezi so makedonski pasos i problemot ti e resen.
Normalno deka smee,Bugarija dozvoluva dvojno drzavjanstvo tie znaat deka ti imas makedonski pasos i slobodno smees da vlezis so koj sakas,se e toa legalno.Не мислам дека смее така.
Druze pri podiganje na drzavjanstvo ti baraa Li nekoi dokumentiUspesno podignato drzavjanstvo...znaci potpis nan11-09 4 nedeli cekav za da go pratat od Sofija ...kulturno ,mirno I stalozeno ....so Srekja na site ponatamu ....inace ukazot mi bil potpisan na 24-08-2020. A objaven na 11-09-2020 ...Sepak mesec pokasno gi objavuvaat ukazite ....pozz cisto onaka pisav ako interesira nekogo ...I da vidite deka sum tuka poZ isekoe dobro na site I cestitki na site onie koi dobija ukazi izminatiov period....
Izvod ,vencanica ako si vencan fotokopija od pasos,Paso's original dve slikicki vonboja pasoski format ...I uplatnica za vo uni bankaDruze pri podiganje na drzavjanstvo ti baraa Li nekoi dokumenti
Izvod i vencanica za podigajne drzavjanstvo ne baraat.Izvod ,vencanica ako si vencan fotokopija od pasos,Paso's original dve slikicki vonboja pasoski format ...I uplatnica za vo uni banka
Znam znam se izvinuvam ...moj lapsus ...gi pomesav brzinite ...Sami Paso's I uplatnicite od unibankaIzvod i vencanica za podigajne drzavjanstvo ne baraat.
@palekrstic ke potvrdiUkaz 179 e izlezen.Samo neznam koga i za kogo e.
Od kade ovaaa informacijataUkaz 179 e izlezen.Samo neznam koga i za kogo e.