Vespertine
The Ugly Duckling
- Член од
- 22 септември 2009
- Мислења
- 2.932
- Поени од реакции
- 3.387
месечно по една тема за големина на пенис.
Пресудна не, али битна да. Јебига, женска анатомија. Има жени шо со 14 сантима се презадоволни, од друга страна имаш жени шо 20 цм им е малку.Ебеш му матер ако треба големина на кур да биде пресудна во наоѓањето
За какви жени овде разговараме не ми е јасно....за жена со која планираш иднина или калаштури.Пресудна не, али битна да. Јебига, женска анатомија. Има жени шо со 14 сантима се презадоволни, од друга страна имаш жени шо 20 цм им е малку.
Штета што требало да се движиме...да не створел креаторот со по еден балван требалоГолемина, обем, се си треба.
А ти се ли имаш?Големина, обем, се си треба.
Но никогаш не е иста, секогаш има разлика за по некој сантим.месечно по една тема за големина на пенис.
Јас, немам ништо човече, ама па не ни барам нешто.А ти се ли имаш?
Te boli kur.Mene mi e 8cm nadrven
Уште да го имаше.Te boli kur.
Лезбејкине кога може со клиториси да се задоволуваат овој од 8 сантима му е топ.Уште да го имаше.
Може и тој ќе си најде лезбејка.Лезбејкине кога може со клиториси да се задоволуваат овој од 8 сантима му е топ.
Не ми е ова од сега.Очигледно е дека КУРона ве мавнала по глава
...многу е лошо кога се губи самодовербата во машкоста, па уште да си предмет на потсмев не само од женски пол туку и од мушки пол,Dali vie zenskite bi bile zadovolni ako decko vi bi imal 14 cm penis,ili bi go ostavile poradi toa??