Izgleda si nov,rekordot e postaven lani,togas Jotova terase inaet i ne potpisa nitu eden ukaz celi 7 meseci,ovie nekolku meseci frcat samo ukazi a vie se zalite,treba raka da i bacite.Три седмици без Указ...тие поставија рекорд !!!
Izgleda si nov,rekordot e postaven lani,togas Jotova terase inaet i ne potpisa nitu eden ukaz celi 7 meseci,ovie nekolku meseci frcat samo ukazi a vie se zalite,treba raka da i bacite.Три седмици без Указ...тие поставија рекорд !!!
I dvete ama preku mail ne funkcionira vekjePreku mail prajkjavte ili licno vo sofija podnesovte?
Potvra za strumica za kolku vreme se vadi?Odnesi nanovo izvodi posmrtnici original I potvrda od strumica vo ministerstvoto na pravosudie vo sofija oti 101% ke te odbijat ako nemas odneseno ..
Nogu rizikuvaaa za posrani 50 evra i na krajot jotova mu e kriva i bugarija
Во сабота?ukaz zadutre
Во недела да хахаukaz zadutre
Ti znaci deka tvojte dokumenti se na Edna siroka dolga masa kako ona 13tata vecera, e sega tamu ima mnogu strucni lica KAj so ke odlucvat Dali ke zivejs evropa Ili patriot ke ostanis vo tatkovinata, toa trae 3-5 meseci prosek pa ke vidis Dali e zeleno svetlo Ili patriot ostanvas, bidi mi pozdravenЗдраво луге кај мене промена после толку време бев на дополнителна и сега ми е сменет статусот само не знам што значи тој статус ако можете да ми објасните многу ви благодарам
Последната вечера е тоа, не 13та.Ti znaci deka tvojte dokumenti se na Edna siroka dolga masa kako ona 13tata vecera, e sega tamu ima mnogu strucni lica KAj so ke odlucvat Dali ke zivejs evropa Ili patriot ke ostanis vo tatkovinata, toa trae 3-5 meseci prosek pa ke vidis Dali e zeleno svetlo Ili patriot ostanvas, bidi mi pozdraven
Ako baras izvod za dedoti, nema da ti dadat tebe. Kje mora tatkoti da podnese baranje i tatkoti da go podigne. Ja ebaa u maticno rabotata debelo. 13 dena cekav izvod od kniga na vencani i edvaj go zemav vcera. Mi vika toj na salter, vidi najdi nekoja vrska da ti odobrat. Ko da baram ne znam kakvo odobrenie. Debili!Ве молам кој е од Скопје ако може да ми каже каде се наоѓа управата за водење матични книги. Ми треба извод од дедо ми кој е починат во Скопје, а не ги праќаат во други градови. Благодарам
Za mesec dana ce da ti se promeni u polozeno, toliko sam ja cekaoЗдраво луге кај мене промена после толку време бев на дополнителна и сега ми е сменет статусот само не знам што значи тој статус ако можете да ми објасните многу ви благодарам
Во Струмица не ми прават проблем само што не го пуштаат од Скопје. Ако веќе следната недела одам до Скопје ќе одам со полномошноAko baras izvod za dedoti, nema da ti dadat tebe. Kje mora tatkoti da podnese baranje i tatkoti da go podigne. Ja ebaa u maticno rabotata debelo. 13 dena cekav izvod od kniga na vencani i edvaj go zemav vcera. Mi vika toj na salter, vidi najdi nekoja vrska da ti odobrat. Ko da baram ne znam kakvo odobrenie. Debili!