LepiDzoni
Profesionalen ulichen cigan
- Член од
- 25 јули 2014
- Мислења
- 1.387
- Поени од реакции
- 3.594
Fala fala, pozdrav do tebe i do tvojot psihijatar.Луѓенца мили, позлатени да сте ми.
Fala fala, pozdrav do tebe i do tvojot psihijatar.Луѓенца мили, позлатени да сте ми.
Zdravo Anon. Fala sto posegna po mene vo ovie teshki momenti.@thehighpriestess ти си срцка и продолжи така, не дозволувај да те тишти ботов @LepiDzoni, знаеш дека мора да има и такви мрчатори со неисполнет живот.
Зошто би му го кажал ова?Zdravo Anon. Fala sto posegna po mene vo ovie teshki momenti.
Vidi, znam deka e teshko. I jas i @Raziel i site ostanati clenovi na forumot sme se soochile so vakov period nekogash vo zivotot. Toa e na eden nachin portata kon lichno sozrevanje. Megjutoa ova ne znachi deka treba da se podlozhuvash sebesi kon lichno stradanje i samo-zrtvuvanje Anone.
Znachi eve ke kazam, site se ismejuvame so konceptot za mentalna pomosh. Megjutoa vo vakvi teshki momenti ne e na odmet da gi trgneme na strana ovie zezalici i da priznaeme deka vsushnost DA, tebe Anone potrebna ti e profesionalna mentalna nega. Mozebi tokmu toa ke ti dade sila i mentalna energija da prodolzish ponataka vo zivotot so site zaebani raboti shto ti se slucija vo minatoto.
So krenata glava i osmeh na lice. Da, znam deka ti zvuci prijatno mentalnata slika od sebesi kako se smeesh na sonceto izutrina dodeka te pirka prijatno vetre od strana. Toa mozesh da bidesh ti za mnogu brzo vreme. Ne se plashi i razmisluvaj hrabro. Tuka sme za tebe.
I zapomni -- napagjajki me mene ili ostanatite clenovi od forumot nema da gi zalechi ovie rani. Prviot chekor zapochnuva so tebe Anon. So srekja.
Рекло лончето на капачето или капачето на лончето...Zdravo Anon. Fala sto posegna po mene vo ovie teshki momenti.
Vidi, znam deka e teshko. I jas i @Raziel i site ostanati clenovi na forumot sme se soochile so vakov period nekogash vo zivotot. Toa e na eden nachin portata kon lichno sozrevanje. Megjutoa ova ne znachi deka treba da se podlozhuvash sebesi kon lichno stradanje i samo-zrtvuvanje Anone.
Znachi eve ke kazam, site se ismejuvame so konceptot za mentalna pomosh. Megjutoa vo vakvi teshki momenti ne e na odmet da gi trgneme na strana ovie zezalici i da priznaeme deka vsushnost DA, tebe Anone potrebna ti e profesionalna mentalna nega. Mozebi tokmu toa ke ti dade sila i mentalna energija da prodolzish ponataka vo zivotot so site zaebani raboti shto ti se slucija vo minatoto.
So krenata glava i osmeh na lice. Da, znam deka ti zvuci prijatno mentalnata slika od sebesi kako se smeesh na sonceto izutrina dodeka te pirka prijatno vetre od strana. Toa mozesh da bidesh ti za mnogu brzo vreme. Ne se plashi i razmisluvaj hrabro. Tuka sme za tebe.
I zapomni -- napagjajki me mene ili ostanatite clenovi od forumot nema da gi zalechi ovie rani. Prviot chekor zapochnuva so tebe Anon. So srekja.
Ерм, не, грешиш.Zdravo Anon. Fala sto posegna po mene vo ovie teshki momenti.
Поентата е што јас сум "психијатарот", односно психологот. Тоа е иронијата. Буквално единствената причина зошто сум на форумов е да ги разбијам ненаучните квази психолошки парадигми што владеат на меѓу луѓето. Не сакам да седам мирна кога гледам како народот се гуши во сопственото незнаење. Сакам да ги доближам тие знаења и на маса на која можеби и се подалечни.Fala fala, pozdrav do tebe i do tvojot psihijatar.
Последен пат пичка имаат видено уште Бранко Црвенковски кога беше претседател на Нашата земја.Мислам дека и на двајцата хитно ви е потребна женска.
А дали и тогај е питање?Последен пат пичка имаат видено уште Бранко Црвенковски кога беше претседател на Нашата земја.
Те научил братот нешто афтер ол.Само љубов луѓенца
Не ги лажи луѓето, едно ладно пиво се пие за 5 минути.....после што ќе правиш?едно ладно пиво ќе ви ги смири страстите
Од сите тука, јас најдов да зборувам за пиво, човекот што не мириснал пиво.Не ги лажи луѓето, едно ладно пиво се пие за 5 минути.....после што ќе правиш?
Едно време работев со едни дечки у една фирма...вода не пиев намерно да ожеднам повеќе. По три пива после работа стандард беше, амстел....порано маваше на јачмен. Први голтки...тоа е оргазам, кратки затоа што е камен ладно, здив ти се зема.Од сите тука, јас најдов да зборувам за пиво, човекот што не мириснал пиво.
При крај на месец се пие со саати.