Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

mark my word !!!И треба Оле да си го плати данокот оти без утакмица е Баји од многу одамна да ротираше поарно ќе беше а сега овие истрошени а замените вон форма, абе ако е.Настрана Мегваер, кажано е дека Баји е тежок телетабис и многу неинтелигентно суштество и така испадна.Учество во 3 од 4 голови има, со тоа што на првиот и третиот има дикретна кривица, а можеби и четвртиот.
11 играчи во дрес на Јунајтед на терен, како да не се познаваат меѓу себе, а не дека се еден тим!Имаше поништување на утакмица на Саутхемптон, во второ коло мислам, му даде црвен, па отиде да орегледа ВАР и после му даде само жолт картонА шо треба Мегваер да се тепа со судијата, он ако имаше мал сомнеж немаше да дае црвен одма, ретко се поништувал картон до сега, до душа ја не памтам да е поништен
А шо треба Мегваер да се тепа со судијата, он ако имаше мал сомнеж немаше да дае црвен одма, ретко се поништувал картон до сега, до душа ја не памтам да е поништен
Сега со ВАР е можно!А шо треба Мегваер да се тепа со судијата, он ако имаше мал сомнеж немаше да дае црвен одма, ретко се поништувал картон до сега, до душа ја не памтам да е поништен