Фудбалски/трансфер дискусии

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Znam deka ne fukcioniraat na desno, ama vo toj slucaj eden od niv kje sedi na klupa, najverojatno.

Jas ne sum tolku siguren. Mislam deka site trojca kje delat minutaza. Jas neznam zosto gi smetas Rasford i Marsijal za nezamenlivi. Mnogu loso igrat, ne davaat dovolno golovi, so nisto ne se go zasluzile status na nezamenliv. Ako sakaat da prodolzat kako do sega mora da si go zgolemat nivoto na performansot.
Гледај, ако ти немаш добра опција да те менува, ќе играш па ти ако сакаш биди Гигс или Ацо Стојков.

Очигледен е падот на формата. Посебно на Рашфорд, но јас од Кавани не очекувам да е цело време стартер. Аи сѐ е џабе, кога пак десно крило останува шупливо. Пак ќе го гледаме Џејмс до 60та, а после ќе му бар чаре Оле.

Мислам дека со Кавани преодниот рок за Јунајтед е завршен. Не очекувајте нови преоди.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.910
Поени од реакции
40.824
Роди ме мајко Кевин Принс Боатенг или Чупо Мотинг и фрли ме низ Европа. Какви фудбалски незналици роварат низ големиве клубови чудо е тоа.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.776
Поени од реакции
115.693
Овој Чупо Мотинг или има некој гениј од агент или едноставно е правен во газот, друго објаснување за текот на неговата кариера немам. Еј Шалке, малке, Стоук и ПСЖ и Баерн...... Бог да чува еј, човек да види да не верува.

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Гледај, ако ти немаш добра опција да те менува, ќе играш па ти ако сакаш биди Гигс или Ацо Стојков.

Очигледен е падот на формата. Посебно на Рашфорд, но јас од Кавани не очекувам да е цело време стартер. Аи сѐ е џабе, кога пак десно крило останува шупливо. Пак ќе го гледаме Џејмс до 60та, а после ќе му бар чаре Оле.

Мислам дека со Кавани преодниот рок за Јунајтед е завршен. Не очекувајте нови преоди.
Kako sto ti pisav i predhodno ocekuvam site trojca da delat minutaza, kje nema nedopirlivi kako do sega, osven ako mu prorabote inatot na Solskjer povtorno.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Ете уште еден од ѓупците в газ праени, не ми е јасно како се залетуваат клубовите по вакви, псж особено еден тон глуперди потпросечни имаат донесено.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.774
Поени од реакции
43.978
Изгледа им фатил око со перформансот од финалето во ЛШ. Реално баш изигра во корист на Баерн тие 10тина минути што ги помина на терен. :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Агентов на Чупо Мотинг посредува ли IT трансфери да ме префрли во Google, што човек ќе беше, од Стоук во ПСЖ па во Баерн :eek:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Годината е 2030та, Баерн со седумдесет и трети неуспешен обид за Хадсон Одои. Бесрамните јавни коментари без никаков респект уште не им помагаат, да се чудиш.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Годината е 2030та, Баерн со седумдесет и трети неуспешен обид за Хадсон Одои. Бесрамните јавни коментари без никаков респект уште не им помагаат, да се чудиш.
Година 2020, и јас сеуште се чудам како клуб како Баерн Минхен може да го бара просекот на сите просеци Хадсон Одои.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.671
Поени од реакции
14.552
Агентов на Чупо Мотинг посредува ли IT трансфери да ме префрли во Google, што човек ќе беше, од Стоук во ПСЖ па во Баерн :eek:
Не е до агентот.
Знае германски, има играно и во Бундес и во репрезентација, слободен агент е.
Сети се на Сандро Вагнер, истата слика.

Секако Лева е забетониран прва постава, за втор (резерва) напаѓач претежно им се вакви трансфери во Баерн.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Не е до агентот.
Знае германски, има играно и во Бундес и во репрезентација, слободен агент е.
Сети се на Сандро Вагнер, истата слика.

Секако Лева е забетониран прва постава, за втор (резерва) напаѓач претежно им се вакви трансфери во Баерн.
Може јас ако научам германски (многу бргу учам јазици, чесен збор) да му бидам замена за Левандовски? Немам играно за репрезентација, но и јас сум слободен агент.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Каква класа, каков респект бараш, од екипа чие раководство со години гниеше по затвори, затајуваше даноци, беше поврзувано со злоупотреба на малолетници.

Најлажниот голем клуб во светот.

Kajgana Shop

На врв Bottom