Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пази две ти препишав едната предаде,другата доби блокада на мозокот во трет сет и ме заеба за гем со хендикеп ја пробав а дилема имав дали така или да земе сет и реков како ги погодив ко прст во лајно.
Бедене мислам дека немаше некој шо не го уплати валуе ипол
Остапенко не ја стигнав почната беше и имаше брејкнато веке исто ми беше почнат и Гарин - Полеманс ет да земе Полеманс а ја избегнав и Сабаленка со Касаткина и овде се заебав стварно шо избегнавОваа што предаде мене ми е добитна таму каде што ја уплатив. Знам дека во мак кладилниците се рачиуна коеф 1. Со таа другата ептен си немал среќа, за еден гејм. Инаку ако сакаше да препишеш две од моите, и ако ме запрашаше, ќе ти ги кандидирав Бара и Остапенко, тие ми беа најизгледни.
Mislis 6-1 6-2 6-1 4 gejma, toa e. Na trava batka se igraKaкви ботови Спортлајф, 1,28 за 3:0 за Надал , а ставиле 1,30 дека 1 од натпреварувачите нема да освои сет.. Башка да прашам, граница му даваат 25,5 па нема ли бе Траваља да му земе на надалчо 8 гејма , 6-3 6-3 6-2 ?
Недович овер 11.5@1.90 (Евротип) зицер , побрзајте оти тешко дека уште длго ке биде таа маргина.Бет365 на 16.5 Моцарт на 14.5
Автоматски споено мислење:
Недович ке биде глана алка у нападо на ПАО оваа година,плус денска ке мора и на 1и2 пошто првите два плеја на ПАО Џексон и Росс се аут
Ово је кренуло кривим путем, што би рекол ортакот од Хрватска. Подорска одигра ненормални 3 гема, не може вака да игра цел меч. Не прави неизнудени, не промашува.![]()
Нашата бараше медикал ?
Нашата бараше медикал ?