Има голема креативна ефективност во недостаток на атлетски способности како брзина и снага.Не дека е ко Мата, ама не е Мбапе.Имаше анализа од утдарена акаунтот што е, пробарај ептен во детали има објаснето и анализирано.Јас колку што го гледам Санчо, далеку е он од креативец! Не знам што подразбирате под кретивец, ама за илустрација тоа е Мата , Фернандеш, Погба (беше замислено да биде) и еФентуално Ван дер Бик. Санчо е вешт и продорен мотач на клупци, кој во неможност сам да реализира, асистира.
Само едно прашање дали знаеш дека Санчо имаше 20 гола и 20 асистенции?Јас колку што го гледам Санчо, далеку е он од креативец! Не знам што подразбирате под кретивец, ама за илустрација тоа е Мата , Фернандеш, Погба (беше замислено да биде) и еФентуално Ван дер Бик. Санчо е вешт и продорен мотач на клупци, кој во неможност сам да реализира, асистира.
Знам, што тука се коси со мојата констатација? Ќе имал 40 гола, ама во 20 ситуации проценил дека не може сам до крај!Само едно прашање дали знаеш дека Санчо имаше 20 гола и 20 асистенции?
Има една фина опција се вика игнорирај! Клик таму и уала слободен граџанин навивач, само пополека со навивањето !Денот кога некои отоци ќе ги снема од фан клубов ќе го славам како да заминал Лингард.
Не е фина,безвезе е. Тоа што нема да читаш нема да го смени фактот дека некој е тука или било каде и подеднакво со тебе,со мене, со сите учествува во формирањето на генерална слика викана ретардирана фан база. Али јбг тоа е слобода не можеш да му кажеш на некој што да прави. Мојот пост беше само изразување на надеж.Има една фина опција се вика игнорирај! Клик таму и уала слободен граџанин навивач, само пополека со навивањето !
Ќе го опраиме и ќе ви го вратиме, Лотито нема шанси да дае над 10 милиони за играч
Дечкото е технички многу добар, ама од аспект на тактика и разбирање на фудбалот е нула. Кога треба да додаде, дрибла, кога треба да дрибла, додава. Кога треба да шутира на гол, асистира, кога треба да асистира, шутира. Најмногу ме нервираше кога ќе ја нурнеше главата кон земјата и не гледаше кој каде е.Ќе го опраиме и ќе ви го вратиме, Лотито нема шанси да дае над 10 милиони за играч
Иначе, шала на страна, како шо неаме никакви замени, може да се погоди ептен, Инзаги добро влијае на самодовербата.
А види шо убаво му стои шалот