Фан Клуб: Интер

Во напад се страва , многу побрзо делуваат него ли со Ериксен и Броз во транзиција.

Артуро и Хакими огин!

Тоа што не влезе ударот на Видал и не им дадовме 5, го доживувам како мал неуспех :)

Од работи што ме нервираат - како се справуваме со пресинг, Ханда и Гаљардини.

видал инстантно го разбира системов, едноставно го владее башка тоа што е супер квалитетен фудбалер, од старт им кажуе кој каде да седи каде да се позиционира, воопшто не се ни сумјав дека инстантно ќе се адаптира тука, ко да играл 4 години у тимов со конте, он и хакими ни се засилувања у права смисла на зборот.

Дармијан глеам доаѓа, тотално невидлив фудбалер за мене мислев 26 има тој 30 напунил, не памтам кога сум го глеал на терен а гарант сум начекал утакмици каде бил на истиот, претпоставувам го носи за замена на хакими, класична замена, апла кога овој нема да може па да игра зашто реално хакими мора инстантно да добие статус на недопирлив у тимов. Реално јанг десно не може да достави ништо, лево е многу подобар, дамбросио исто спор е многу со топка у него, а дармијан искрено немам апсолутно никаква претстава каков е ама једино ова ми е некое логично објаснување зашто го носат.

Денес мора да бројат бар до 5, едноставно така делуваше мечов у прво, секое поминување на центар беше шанса за интер, 4 дадоа, имаа шанса за уште толку. Ако се водиме по првово, очекуем бар уште 2, ваљда нема наеднаш нештата драстично да се сменат ко тогаш со сасуоло кога исто водеа 1-4 ( овие го немаат тој квалитет ), и очекуем исто лукаку да истера хет трик денеска, гарант ќе брка гол у второ овој.

Ајде уште еднаш со ладна глава - на кого и зошто по ѓаволите му текна Годин да го замени со Коларов??
ЗОШТО??

Се гледа дека второто лабаво си трчаат....Лацио игра сега со Аталанта тежок натпревар....мора да го добијат Лацио во недела..мора едноставно...ќе бидат посвежни бидејќи Конте ги изротира играчите и останатите одмараат.

Каква штета ќе е ако не го набркаат гомново перишич....
Санчез е страва играч!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom