- Член од
- 27 јуни 2020
- Мислења
- 3.175
- Поени од реакции
- 7.437
Позајмица е, не е откуп.
Ни П од позајмица не сакам да слушнам. За О од откуп и да не правиме муабет.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Позајмица е, не е откуп.
Ставро на апаратиПозајмица е, не е откуп.
Ставро на апарати![]()
Не викам не, стаклени такви што корист и ако се на позајмица.Ни П од позајмица не сакам да слушнам. За О од откуп и да не правиме муабет.
Rakata dolu treba da e plasticna i stopena.
Бенфика и Порто да не ги распродаваа најдобрите играчи секое лето у последниве 15 години до сеа барем 2-3 титули у европа ќе имаа... Ајакс исто. Тие 3 тима ми се класични супермаркети...Бенфика пред 40 години била во Португалија тоа што Сити отприлика е сега.
Може да се повлече паралела.
Раката треба да биде стопена на оној кој во 2020 година пишува вакви полу-романтичарски срања.
Бенфика и Порто да не ги распродаваа најдобрите играчи секое лето у последниве 15 години до сеа барем 2-3 титули у европа ќе имаа... Ајакс исто. Тие 3 тима ми се класични супермаркети...
Бенфика пред 40 години била во Португалија тоа што Сити отприлика е сега.
Раката треба да биде стопена на оној кој во 2020 година пишува вакви полу-романтичарски срања.
Многу си напет брат.
Посмирен и попаметен некако делуваше со Љубчо.
Бенфика и Порто да не ги распродаваа најдобрите играчи секое лето у последниве 15 години до сеа барем 2-3 титули у европа ќе имаа... Ајакс исто. Тие 3 тима ми се класични супермаркети...
Што се тресеш, не се однесува тоа на тебе. Ти само си сподели.
,,Трол фудбал" се тапа, толку. И вечните муабети на таа тема.
Ja vikam Frank Sobotka da si gi vrati na avatarМногу си напет брат.
Посмирен и попаметен некако делуваше со Љубчо.
Бенфика пред 40 години била во Португалија тоа што Сити отприлика е сега.
Друг ми е муабетот. Прашај ја, не знам, Боависта, или Рио Аве, што мисли за Бенфика. Веројатно ќе ти го кажат истото што и Жорге Жесус или Барнли и Саутемптон ќе ти го кажат за Сити денес.
Па кога ќе видам овој Игорче како мантра и плаче, де за Баерн Минхен нивното трошеење, а Дортмунд за 16 годишен играч даде куп милиони, ми иде да си ја пресечам и раката и половиот орган. Како да сум некој кочанчанец.