Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Каков профил точно е Ауар? Ептен малце го имам гледано, ама ми делува како да не е играч кој ви е неопходен моментално. На Арсенал им треба јак креативец затоа што очајно им фали креативност без Озил, и јак копач. Овој не ми делува ни како ептен креативен играч, ни па дефанзивно добар, туку нешто измеѓу. Ако даваат 40+ милиони за него, зар не е многу подобро да додадат уште некој милион и да ја платат клаузулата на Томас?Ганер за вакви линкови идеш "внеси" - > медиа > залепи линк од твитер/редит/фб = voila
Чинам Пакета е замена за Ауар ?
Лион се во тешка финансиска состојба, не верувам дека ќе трошат пари без да искешират на играч. Мора да го искористе Арсенал моментов, коцките се поклопија за играчов.
Џеф во Херта Берлин
Автоматски споено мислење:
Искрено колку го имаш гледано, толку и ја, неколку натпревари во ЛШ на кој беше еден од подобрите играчи на терен, против Сити и Јуве.Каков профил точно е Ауар? Ептен малце го имам гледано, ама ми делува како да не е играч кој ви е неопходен моментално. На Арсенал им треба јак креативец затоа што очајно им фали креативност без Озил, и јак копач. Овој не ми делува ни како ептен креативен играч, ни па дефанзивно добар, туку нешто измеѓу. Ако даваат 40+ милиони за него, зар не е многу подобро да додадат уште некој милион и да ја платат клаузулата на Томас?
Да да, нема шанса да го земат Пакета без да го шитнат Ауар. Тој лудиот претседател секој втор ден има интервју ничим изазван и као се заканува, а уствари моли некој да му ги купи играчите. Вчера го прашаа за колку го продава Ауар, 40,50 мил? Овај рече повеќе од првата цифра, значи договорот ќе е некаде измеѓу овие цифри.Ганер за вакви линкови идеш "внеси" - > медиа > залепи линк од твитер/редит/фб = voila
Лион се во тешка финансиска состојба, не верувам дека ќе трошат пари без да искешират на играч. Мора да го искористе Арсенал моментов, коцките се поклопија за играчов.
Џеф во Херта Берлин
Ова ли го има во книгите на Барса "Економија 101"?Вчера го прашаа за колку го продава Ауар, 40,50 мил? Овај рече повеќе од првата цифра, значи договорот ќе е некаде измеѓу овие цифри.
Тешко, штотуку потпиша со нив, Баерн ќе понудит 15 миљони тие ке бараат 25 и тако даље, а иначе интересен брз играч.
Мојот играч
Кажано е повеќе пати, кога веќе ставате твитови на француски, шпански, барем преведувајте.
Okej,ama so eden klik na tvitot ako te interesira istiot imas opcija za direkten prevod na tvitot.Кажано е повеќе пати, кога веќе ставате твитови на француски, шпански, барем преведувајте.
Нема таква опција на тапаток, а тие што ќе ги внесиш на тој начин преку browser тапаток не може да ги прикаже...Ганер за вакви линкови идеш "внеси" - > медиа > залепи линк од твитер/редит/фб = voila
Џеф во Херта Берлин
8-ка од тоа што го имам гледано, сите акции почнуваат со него, знае да повлече, има добар пас, одлична прегледност на игра, креира шанси и не е лош и во дефанзива. Слабо дава голови според статистиката ама и не му е тоа работа ваљда. Кај нас би играл во тројка со Џака и Парти ако дојде овој, ако не со Џака и Себаљос најверојатно со тоа што тогаш Аоар би играл поистурен.Каков профил точно е Ауар? Ептен малце го имам гледано, ама ми делува како да не е играч кој ви е неопходен моментално. На Арсенал им треба јак креативец затоа што очајно им фали креативност без Озил, и јак копач. Овој не ми делува ни како ептен креативен играч, ни па дефанзивно добар, туку нешто измеѓу. Ако даваат 40+ милиони за него, зар не е многу подобро да додадат уште некој милион и да ја платат клаузулата на Томас?