- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.922
- Поени од реакции
- 41.894
Да се потсетиме дека пред година и пол играше во Барселона.Кевин Принс Боатенг од Фиорентина во Монца(Серија Б)
Да се потсетиме дека пред година и пол играше во Барселона.Кевин Принс Боатенг од Фиорентина во Монца(Серија Б)
Да не ги барам постовите од дечурланата од фан клуб Барселона кои ме правеа будала дека го класифицирав трансферот на Боатенг како чисто перење на пари....нивната експертиза секогаш излегува на виделина како и талентот на гејмерот кој испадна кражба на векот.Да се потсетиме дека пред година и пол играше во Барселона.
Која легенда си ти, симбол за промашени прогнози на форумов, немој аманДа не ги барам постовите од дечурланата од фан клуб Барселона кои ме правеа будала дека го класифицирав трансферот на Боатенг како чисто перење на пари....нивната експертиза секогаш излегува на виделина како и талентот на гејмерот кој испадна кражба на векот.
Се сложвам дека сум катастрофален типсер и затоа веќе се откажав од таа работа...ама ова со Боатенг и Дембеле ги погодивКоја легенда си ти, симбол за промашени прогнози на форумов, немој аман
Многу пари, позајмици со делба на платата. Само Рома што сака да го купи Смолинг. Затоа што веќе беше на позајмицаИталијаниве исчистија дел од ѓубрето на Јунајтед, па добро има и други екипи во Англија со вакви играчи, не мора кај еден да се остават парите, цц ...
Смолинг имаше доста добра сезона во Рома.Многу пари, позајмици со делба на платата. Само Рома што сака да го купи Смолинг. Затоа што веќе беше на позајмица
Кој а акаунтов со 2 следачи?
Ова е пример за класична шпонска фаца, клемпави уши, дупки по фацата, невин брк, и зуби ко на коњ. Made in Cerkezi.
Ганер за вакви линкови идеш "внеси" - > медиа > залепи линк од твитер/редит/фб = voila
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk