Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
Ти се познава веднаш академскиот вокабулар...од McDonald's.
Важно ти си во рајот, да не те интересира што се случува во пеколот!
Замисли да работел у Еколог, да швајцуе у некоја база у Африка, каков речник би имал.

И која сериозна фирма ќе ги вработи само ради субвенции, кога и нивните фирми не ги примаат, односно ги примаат само за амали и шофери? Евентуално можат таму да се набутаат, зашто дипломите им вредат колку тоалетна хартија.

Замисли да работел у Еколог, да швајцуе у некоја база у Африка, каков речник би имал.
Како за нација која има стотици видеа на тик-ток и инста, како пука, репетира, покажува оружје како да сме во некој регион на Сирија, нешто многу пазат на речник и на тоа кој како се изразува.

Тоа ми е најбоље, кога ќе кажат Албанците (или нивните куртони) - ау, каков ви е речникот, леле мајко...

Они таму убиваат деца на Велигден, па ги бранат убијците, рушат гробишта, претепуваат недолжни граѓани само затоа што се каури, цркви сквернават.... и све тоа систематски и долгорочно, како и што кажуваат вестите низ годиниве. Али ние речникот требало да си го припазиме. Живти све!

Како за нација која има стотици видеа на тик-ток и инста, како пука, репетира, покажува оружје како да сме во некој регион на Сирија, нешто многу пазат на речник и на тоа кој како се изразува.
Оружје, пари и коли само имаат по тикток ... и по некое видео тепање на каури .... додуша, ми излезе едно нусе со онлифанс :drk:

Интересен ми е митот за храбрите Албанци кои се сликаат со пиштоли и пушки на Инстаграм. Од што се храбри отсекогаш најголеми кодоши биле тука. Моменталните херои нивни биле најдобри ученици во школата на УДБА. Па дури и верата скоро сите се ја смениле. Тоа ти се вика храброст и кауза.

Интересен ми е митот за храбрите Албанци кои се сликаат со пиштоли и пушки на Инстаграм. Од што се храбри отсекогаш најголеми кодоши биле тука. Моменталните херои нивни биле најдобри ученици во школата на УДБА. Па дури и верата скоро сите се ја смениле. Тоа ти се вика храброст и кауза.
Албанец и храброст не одат во иста реченица.

Како немаат храброст, вие каурите да не излеговте да запалите понекое возило на ЕВН како револт за поскапата струја?

За брзо ќе го видиш резултатот од таа храброст, само да почне распределбата на директорски позиции. :icon_lol:

На магистралниот пат Скопје-Блаце физички нападнале полициски службеник.

На магистралниот пат Скопје-Блаце физички нападнале полициски службеник.
Не знам ја што си замишља тој џандар, зарем таму казни се пишуваат?
Зарем немал видено како треба со казните, според тоа како беше за време на карантин? Каде смее да се казнува, а каде не.
Сеа плус, хелсиншки, џабирдерала, анон и борјан, ќе се возбудат.

Не знам ја што си замишља тој џандар, зарем таму казни се пишуваат?
Зарем немал видено како треба со казните, според тоа како беше за време на карантин? Каде смее да се казнува, а каде не.
Сеа плус, хелсиншки, џабирдерала, анон и борјан, ќе се возбудат.
Најверојатно е нов. Да му простиме, ќе знае за следниот пат.

Албанец и храброст не одат во иста реченица.
Оди оди, како не оди. Еве една реченица со двете именки.
Албанец нема храброст!
Со ова реченица ќе свршат 90% од посетителите на оваа „тема - психијатриски простор“ за тие посетители.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom