Ovaj so miliot karakter kje bide podobar, veruvam.Фала, и на мене ми се допаѓа мојот талент да препознаам ѓубре карактер!
Инаку јас Мурџовата тактика во двомечот со Барса и воопшто триплетата ја сметам за врв на тренерска умешност! И тука завршува моето почитување на ликот и делото на дотичниот! Се после тоа ми иде на ганглии, особено неговото доаѓање во Јунајтед!
Кога имало понуда за Погба?
Не бе не сум нервозен јас, ~~~~~~~~~ моренекасегонатуп**кумај*инуситетамуштомиглуматцурициименаџеринекакупатсагламкрилоицентраленданебидерезил
Ова може и во фан клуб МУ или сакаш повеќе публика?Ovaj so miliot karakter kje bide podobar, veruvam.
Znaci gi brois titulite na Mourinjo do 2010 i tolku. Bravo, golemo bravo za tebe.
A trofeite na Solskjer od koga kje gi smetas? Oh wait.....
Solskjer imase prilika lani da se otarasa od Pogba, toj resi deka mu e biten igrac i go ostavi vo timot. Upravata gi odbivase ponudite na Real i toa e toa. Sega neka se dogovaraat kako kje go resat problemot do slednoto leto, najverojatno so nov dogovor. So situacijava so koronata i finansiskata kriza ne veruvam deka nekoj kje plati golema suma za Pogba i slednoto leto.
Ama se razbira za ovaa e vinoven Mourinjo, Solskjer nikako. Isto taka i Mourinjo e vinoven sto igracite ne se mec fit, toj e vinoven sto vo mandatot na Solskjer gi prodolzija dogovorite na Smoling, Jones, Lingard, Pereira, ili pak sto ne se menuva formacijata koja kje im odgovara na ovie profil na igraci itn itn...
Имаше, од Реал.Ова може и во фан клуб МУ или сакаш повеќе публика?
Немало и нема да има понуда за Погба, не си прајте бајрам со умот! Не ширете дезинформации.
Рекла казала муабети! За 100 со панделка ќе ви го прателе и авионот гратисИмаше, од Реал.
100 милки, Јунајтед бараше 150.
Ne pisuvam vo fan klubot povekje od eden mesec.Ова може и во фан клуб МУ или сакаш повеќе публика?
Немало и нема да има понуда за Погба, не си прајте бајрам со умот! Не ширете дезинформации.
Cist crven se da im ebam
Da ne preteruvame.Комотно црвен можеше да јаде Мане