коцка
Curiouser and curiouser!
- Член од
- 12 јули 2005
- Мислења
- 7.181
- Поени од реакции
- 13.818
ја сум газда, неам ајвар,,,zdravje drugoto leto,,,kaj se seti na podvodna fotografija a sega smrznuvachka , a i sega ajvar vreme a ne gnjurenje,,,
ја сум газда, неам ајвар,,,zdravje drugoto leto,,,kaj se seti na podvodna fotografija a sega smrznuvachka , a i sega ajvar vreme a ne gnjurenje,,,
не, ако имаш фотнато некој како скока во вода, ама го нема тој блур ефект, пак се знае дека е во движењеСлика направена во движење или сликано некое друго движење? Или и тоа и тоа?
Прашањето ми е дали е неопходен motion ефектот, блурот, за да се окарактеризира како движење?
Јас имам, ама само испробував лани, ниедна добра слика не ми излезеДечки како стоите со слики и апарати за под вода????
Отиде под вода и не излезе.Дечки како стоите со слики и апарати за под вода????
Ај да си збориме за твоето хоби?Отиде под вода и не излезе.
Абе кој баксуз ми беше тоа GoPro....одам лани на одмор, застанувам во Солун имаше добра акција во Плаисио си купувам камерче, мемориски и си продолжувам накај Сарти.
Снимај, сликај....уживанција, ќеифови. Ми се откачи од држач, лошо сум ја фиксирал и отиде у јака длабочина. Зошто хоби ми е нуркање (без боца), познавав едни Грци што професионално (со кислород) се бават со таа работа, се симнаа утре дента доле, прегледаа се живо, но струите на морето си ја завршиле работата. А и да ја најдеа рикната ќе беше....длабочината беше над лимитот на камерата.
Догодина ако има море, ќе си купам....но следниот пат многу внимателно
Не се движи, си ја фатил во мирување
Moжам видео да ставам )))))Не се движи, си ја фатил во мирување
,,,zarem seushte chekash,,,Moжам видео да ставам )))))
По пораки си го праќате видеото бре?,,,zarem seushte chekash,,,
Хахаха,не проби )))))По пораки си го праќате видеото бре?
Стај го таму во тема видео, не мора само на фото да си активенХахаха,не проби )))))