Предлози и свое видување на актуелните фотки на натпреварот!

• Креатор на темата Креатор на темата Toto.toto
  • Време на започнување Време на започнување
Па за тоа е темата нели,предлози и свое видување? Или кабает сум?
,,, gledash deka ima smeshko i samo onaka shegovito da iskomentiram na temata , a inaku shto se i kakvi se moine sliki lele majko,,,
,,,nishto losho cheef_,,,se e ok,,, (y)

И Коцкичот можел да се нашминка малку ;) Поштуем природна лепота, ама ако веќе се има атрибути, треба да се истакнат:D По мое мислење вишок е делот доле, до сенката на чамецот во движење!

фала ептен за анализиве :) се согласувам со тебе дека има можда малку поише од што треба доле. А за 1/3 правилото јас уствари кога почнав да сликам отвоеот помњѓу двата реда чамци го сместив во тој дел

8BBB4033-38DE-40A5-9472-A9D9111D2E93.jpeg

После почекав з да фатам и една ваква
F1DD8055-2F48-468B-9E5E-820F2D43CDF9.jpeg

Разгледав и не е толку страшно де, скоро да сум таму хахахаха

08B92BB3-BAA0-46FD-9607-FF9A5F91C615.jpeg

Твојот предлог е за вака? Не е малку превише кропната?
A91A3740-4B78-4D38-B237-9A025ED1C624.jpeg

во секој случај супер коментар, вакви сите кога би биле може и ќе научиме нешто

фала ептен за анализиве :) се согласувам со тебе дека има можда малку поише од што треба доле. А за 1/3 правилото јас уствари кога почнав да сликам отвоеот помњѓу двата реда чамци го сместив во тој дел

Прегледај го приврзокот 267091

После почекав з да фатам и една ваква
Прегледај го приврзокот 267093

Разгледав и не е толку страшно де, скоро да сум таму хахахаха

Прегледај го приврзокот 267095

Твојот предлог е за вака? Не е малку превише кропната?
Прегледај го приврзокот 267097

во секој случај супер коментар, вакви сите кога би биле може и ќе научиме нешто
Мене ми е Ок вака! Јас сакам вакви композиции во линии, со доста акција,без вишок едноличен детаљ! Ама тоа е мое видување, некому може и нема да му се допадне.
Инаку не сум добар фотограф, јас сум како гурман, сакам вкусно да каснам, знам што вкус сакам, ама не знам нешто особено да готвам :)

Мене ми е Ок вака! Јас сакам вакви композиции во линии, со доста акција,без вишок едноличен детаљ! Ама тоа е мое видување, некому може и нема да му се допадне.
Инаку не сум добар фотограф, јас сум како гурман, сакам вкусно да каснам, знам што вкус сакам, ама не знам нешто особено да готвам :)
Епа да пукне, ќе ја викаме жена ми да ни готви дур ние си сликаме ;)
Ја не сум фотограв, штракам кога ќе видам нешто пријатно за оково

Последно уредено:
Епа да пукне, ќе ја викаме жена ми да ни готви дур ние си сликаме ;)
Ја не сум дотограв, штракам кога ќе видам нешто пријатно за оково
Договорено, во Милано си? Јас имав купено карти и платено хотел за во комшилук, Мерано и околина од 15 до 25 Мај, ама короната ме зезна! Ако биде среќа таму има и што да се види и да се слика, а богами имам пријатели по ресторани, дури не треба да готвиме, чиста уживанција да биде ;) :D

Договорено, во Милано си? Јас имав купено карти и платено хотел за во комшилук, Мерано и околина од 15 до 25 Мај, ама короната ме зезна! Ако биде среќа таму има и што да се види и да се слика, а богами имам пријатели по ресторани, дури не треба да готвиме, чиста уживанција да биде ;) :D
Ааа планинско мену, може ;)

Мислам дека темата и не е премногу тешка и дека ќе има доста пријавени.
Јас ќе почнам со една не многу добра фотка, ама мене ми е многу мила :)

Happiness is vibrant, curiosity is steel.
Прегледај го приврзокот 267423

ме потсети на една моја фотка што си ја обожавам, ама па ептен слична со твојата:oops:
1F77E6C9-35C7-4315-A8F8-C8C40CD50DC4.jpeg

ама ако е за под вода што има врска? хахахахахахаха

Во длабокото падна. Таму и остана

Се зезам, имам action со case ама никогаш ништо не сум сликал под вода. Не ми дошла прилика :(

Во длабокото падна. Таму и остана

Се зезам, имам action со case ама никогаш ништо не сум сликал под вода. Не ми дошла прилика :(
долго време сакам ваква тема да ставам ама изгледа нема можност се уште.

долго време сакам ваква тема да ставам ама изгледа нема можност се уште.
,,,zdravje drugoto leto,,,kaj se seti na podvodna fotografija a sega smrznuvachka , a i sega ajvar vreme a ne gnjurenje,,, :ROFLMAO: :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom