Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Iaquinta: I Hope Juventus Get Chelsea In The Champions League

Кај му текна баш за Челзи, не се знае уште кој ќе мине прв а кој втор.
Во секој слулчај, немам ништо против да му се исполни желбата :helou:

Ферги е казнет заради коментари на пенал против Хул колку шо знам. Тогаш го гледав Челзи (со Сандерленд мислам) и искрено не знам за пенало, а и не знам шо коментирал Ферги. Можно е и на самио натпревар да викал (пцуел) по судиите, а од Сколари такво нешто немаше.
А за Роналдо, ако зборуваме за некни, кој му е крив шо ја фаќа са рака топката намерно. Слушнал свирче, мислел судијата... Абе шо има врска сврче, Роналдо беше во супер позиција за со глава да дај гол. Шо изведуваше да ја фаќа со рака? Црвен можеше да добие и ко го доби првио, од едноствана причина шо иронично аплаудираше на одлуката да добие жолт картон.

Сколари само искоментира: Судиите погрешија и само сакам нивно извинување. Не гледам ништо за казна.

Плус, Фергусон не требаше да не биди на клупата против Сити? :toe:
Сепак згрешија и затоа коментираше Ферги:smir:
А на клупа не ќе е мислам утре против Блекбурн или сабота против Сандерленд:helou:

Ако бидеме втори,и јас би сакал да паднеме со Јувентус па да видат кој е кој!

Ако бидеме втори,и јас би сакал да паднеме со Јувентус па да видат кој е кој!
Ја би на Интер појче. :tv:

Сепак згрешија и затоа коментираше Ферги:smir:
А на клупа не ќе е мислам утре против Блекбурн или сабота против Сандерленд:helou:
Сепак не е исто ако опцуеш судија на теренот и после го напаѓаш во медиумите, и само ако си побарал извинување за грешката. Не знам шо напраел Фергусон ко шо реков, па зато појќе не би коментирал за него, а Сколари неколку пати го видов, само креваше раце на клупата и се чудеше на одлуката.

http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4b5f-9ad1-6da68fd2ee60&ln=3&typeBack=default

Каков златен голман си имаме!

http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4d4f-ab51-f4835374aea8&ln=3&typeBack=default

Најдобро си знае Кенион,али после нека не кука ако не освои Челси ништо!

Немате уште одговор... =))

Не се сеќавам,дај постирај клипови па да видиме!

Немате уште одговор... =))
Реков да не ом оф топик, ама ај ако сакаш...
Кажи поточно кои се тие утакмици. Ако најдиш клип уште поарно. Ако не само кажи кога, каде, како.
Само не верувам дека ќе ми презентираш (не)досудени офсајди за Дрогба и Ван Перси од порано, а тие да биле во офсајд еден метар.

Ако ми кажуваш приказни за милиметарски офсајди откажи се. Затоа што против Њукасл на два пати судиите не ни признаа голој. Лампард го фати на спиење Гивен, и овај ја изваде од гол. Џо Кол даде гол, ама беше свирнат офсајд. Ама милиметри беа во прашање и беше тешко судиите да видат. И затоа никој ништо не искоментиравме (од тие шо гледале де).

http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4b5f-9ad1-6da68fd2ee60&ln=3&typeBack=default
http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4d4f-ab51-f4835374aea8&ln=3&typeBack=default

Најдобро си знае Кенион,али после нека не кука ако не освои Челси ништо!
Кенион таквото го боли ако Челзи не освоел ништо, освен ако Абрамович не запни. А пошто не даде којзнае колку пари за Сколари, нема ни да се буни. Босингва и Деко коштаа 30 милиони евра, ама Челзи само од минатогодошните пласмани во ПЛ и ЛШ зеде многу повеќе. Кенион се декларираше како „long-life United fan“ пред да дој во Челзи, кога беше директор на Манчестер Јунајтед. Ама избега и оттаму. Значи, него му е за платата, не за друго.
Само, како извршен директор, мора да се осврнуваме на неговите зборови.

fantomX, минатата година 2-1 кога не тепавте голот на дрогба беше офсајт.. незнам колку се сеќаваш али сигурно некој од вас се сеќава, па никому ништо арно ви беше..

Ван Перси пред две години кога резултатот беше 0-0 ван перси даде чист гол за 1-0 али судијата поништи, и потоа беше 2-0 за челси, и пак арно ви беше...
На Арсенал колку му имаат идено само против судиите, па нели беше редно еднаш нас да ни подарат нешто? Али океј те сваќам фан си на Челси.

Нас цела година не ништат судиите(со години по ред) пе не дигнавме волку паника и вреѓање на судиите. Само едно ке ти кажам грешки се дешаваат, се дешавале, и уште кес е дешаваат. Според мене главната точка што го збуни судијата беше Иванович од спротивната страна на Ван Перси кога само за дел од секундата испаднаа на линија, прегледајго клипот убаво... лесно ни е нас да викаме од тв дека беше офсајт или не беше. Офсајт беше еден чекор, али не им е толку лесно на судиите.

Толку..

Да ви кажам нешто.Арсенал победи?Победи.Челси изгуби?Изгуби?Сеа дали голот бил офсајд не е важно затоа што Арсенал си зеде 3 бода.Ајт!

fantomX, минатата година 2-1 кога не тепавте голот на дрогба беше офсајт.. незнам колку се сеќаваш али сигурно некој од вас се сеќава, па никому ништо арно ви беше..

Ван Перси пред две години кога резултатот беше 0-0 ван перси даде чист гол за 1-0 али судијата поништи, и потоа беше 2-0 за челси, и пак арно ви беше...
На Арсенал колку му имаат идено само против судиите, па нели беше редно еднаш нас да ни подарат нешто? Али океј те сваќам фан си на Челси.

Нас цела година не ништат судиите(со години по ред) пе не дигнавме волку паника и вреѓање на судиите. Само едно ке ти кажам грешки се дешаваат, се дешавале, и уште кес е дешаваат. Според мене главната точка што го збуни судијата беше Иванович од спротивната страна на Ван Перси кога само за дел од секундата испаднаа на линија, прегледајго клипот убаво... лесно ни е нас да викаме од тв дека беше офсајт или не беше. Офсајт беше еден чекор, али не им е толку лесно на судиите.

Толку..
07/08 Челзи - Арсенал 2-1 - голот на Дрогба за 1-1
http://arsenal-video-clips.blogspot.com/2008/03/epl-230308-chelsea-vs-arsenal.html
08/09 Челзи - Арсенал 1-2 - голот на ван Перси за 1-1
http://videos.sapo.pt/Hb0MolfMPL6DDZNaltWA

Офсајд е бе, да, само шо е офсајд од неколку сантиметри (претвори си во милиметри) и судијата е потешко да го завележи. Исто како непризнатите голови на Кол и Лампард против Њукасл, со кои шо Челзи сеа ќе беше пев. Ама не е. Шо да прајме ко судиите не видоа.

А голот на вн Перси.
Еден чекор офсајд е тешко да се види?! Па еден чекор во трк (како Ван Перси) е 80цм до 1м. Го збунил Иванович?! Па досега не реков ништо лошо, освен шо за помошнико реков дека е „човек на натпреварот“ (не гледам навреда), ама ако стварно било ко шо велиш, тој не треба да суди ни на третолигашки терен повеќе. :toe:

Не можев да ги најдам моментите за фамозниот непризнат гол на ван Перси од не знам кога, и моментите од Челзи - Њукасл, па да видиме шо како.

Да ви кажам нешто.Арсенал победи?Победи.Челси изгуби?Изгуби?Сеа дали голот бил офсајд не е важно затоа што Арсенал си зеде 3 бода.Ајт!
А зошто ја го игнорирав „мислењето“ за кое другарчево ни посочи оти не сне дале одговор? Ама ко сака одговор...:toe:

ПС: Барнли ај шо не заеба, то помина, само сега има еден специјален поздрав до „веселото“ друштво Топџии. :helou:

Арсенал да си бидеме реални и онака нема шанси да ја земе титулата.. само може вака да не успори нелегално друго ништо

Како и да е не обрнувајте внимание на глупости....Еве гледам и Арсенал изгубиле од Барнли.Овие стварно јаки биле!

се шпекулира дека виља сакаме да го купуваме :vozbud:ехххх ако дојде и тоа како ќе не засили ајде за ова само напред нека не се штедат за виља

се шпекулира дека виља сакаме да го купуваме :vozbud:ехххх ако дојде и тоа како ќе не засили ајде за ова само напред нека не се штедат за виља

Поради финансиската состојба многу е веројатно дека во следниот преоден рок Валенсија ќе биде приморана да го продаде Давид Виља. Само многу поверојатно е дека Сити може да дојде до неговиот потпис пред Челзи, бидејќи шеиците се подготвени да дадат повеќе отколку Роман:toe:
Иако Челзи е заинтересиран веќе подолго време за Виља, сепак сметам дека нема да се оствари негов трансфер на Стемфорд.

50 милиони за Виља не дава Абрамович,па и ја не би дал.За тие пари би купиле двајца играчи квалитетно исти како Виља!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom