Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сепак згрешија и затоа коментираше Ферги:smir:Ферги е казнет заради коментари на пенал против Хул колку шо знам. Тогаш го гледав Челзи (со Сандерленд мислам) и искрено не знам за пенало, а и не знам шо коментирал Ферги. Можно е и на самио натпревар да викал (пцуел) по судиите, а од Сколари такво нешто немаше.
А за Роналдо, ако зборуваме за некни, кој му е крив шо ја фаќа са рака топката намерно. Слушнал свирче, мислел судијата... Абе шо има врска сврче, Роналдо беше во супер позиција за со глава да дај гол. Шо изведуваше да ја фаќа со рака? Црвен можеше да добие и ко го доби првио, од едноствана причина шо иронично аплаудираше на одлуката да добие жолт картон.
Сколари само искоментира: Судиите погрешија и само сакам нивно извинување. Не гледам ништо за казна.
Плус, Фергусон не требаше да не биди на клупата против Сити?![]()
Iaquinta: I Hope Juventus Get Chelsea In The Champions League
Кај му текна баш за Челзи, не се знае уште кој ќе мине прв а кој втор.
Во секој слулчај, немам ништо против да му се исполни желбата :helou:
Iaquinta: I Hope Juventus Get Chelsea In The Champions League
Кај му текна баш за Челзи, не се знае уште кој ќе мине прв а кој втор.
Во секој слулчај, немам ништо против да му се исполни желбата :helou:
Ја би на Интер појче. :tv:Ако бидеме втори,и јас би сакал да паднеме со Јувентус па да видат кој е кој!
Сепак не е исто ако опцуеш судија на теренот и после го напаѓаш во медиумите, и само ако си побарал извинување за грешката. Не знам шо напраел Фергусон ко шо реков, па зато појќе не би коментирал за него, а Сколари неколку пати го видов, само креваше раце на клупата и се чудеше на одлуката.Сепак згрешија и затоа коментираше Ферги:smir:
А на клупа не ќе е мислам утре против Блекбурн или сабота против Сандерленд:helou:
Немате уште одговор... =))Dali nekoj ne zalese koga na Van Persi mu bese ponisten golot protiv Chelsea pred 3 sezoni so koj Arsenal ke vodese 1-0 a izgubi 2-0 potoa? Dali nekoj ne zalese koga Drogba dade gol od offsajd za pobeda na Chelsea od 2-1? NE!
Немате уште одговор... =))
Реков да не ом оф топик, ама ај ако сакаш...Немате уште одговор... =))
Кенион таквото го боли ако Челзи не освоел ништо, освен ако Абрамович не запни. А пошто не даде којзнае колку пари за Сколари, нема ни да се буни. Босингва и Деко коштаа 30 милиони евра, ама Челзи само од минатогодошните пласмани во ПЛ и ЛШ зеде многу повеќе. Кенион се декларираше како „long-life United fan“ пред да дој во Челзи, кога беше директор на Манчестер Јунајтед. Ама избега и оттаму. Значи, него му е за платата, не за друго.http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4b5f-9ad1-6da68fd2ee60&ln=3&typeBack=default
http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4d4f-ab51-f4835374aea8&ln=3&typeBack=default
Најдобро си знае Кенион,али после нека не кука ако не освои Челси ништо!
07/08 Челзи - Арсенал 2-1 - голот на Дрогба за 1-1fantomX, минатата година 2-1 кога не тепавте голот на дрогба беше офсајт.. незнам колку се сеќаваш али сигурно некој од вас се сеќава, па никому ништо арно ви беше..
Ван Перси пред две години кога резултатот беше 0-0 ван перси даде чист гол за 1-0 али судијата поништи, и потоа беше 2-0 за челси, и пак арно ви беше...
На Арсенал колку му имаат идено само против судиите, па нели беше редно еднаш нас да ни подарат нешто? Али океј те сваќам фан си на Челси.
Нас цела година не ништат судиите(со години по ред) пе не дигнавме волку паника и вреѓање на судиите. Само едно ке ти кажам грешки се дешаваат, се дешавале, и уште кес е дешаваат. Според мене главната точка што го збуни судијата беше Иванович од спротивната страна на Ван Перси кога само за дел од секундата испаднаа на линија, прегледајго клипот убаво... лесно ни е нас да викаме од тв дека беше офсајт или не беше. Офсајт беше еден чекор, али не им е толку лесно на судиите.
Толку..
А зошто ја го игнорирав „мислењето“ за кое другарчево ни посочи оти не сне дале одговор? Ама ко сака одговор...Да ви кажам нешто.Арсенал победи?Победи.Челси изгуби?Изгуби?Сеа дали голот бил офсајд не е важно затоа што Арсенал си зеде 3 бода.Ајт!
се шпекулира дека виља сакаме да го купувамеехххх ако дојде и тоа како ќе не засили ајде за ова само напред нека не се штедат за виља