Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
22 април 2005
Мислења
1.338
Поени од реакции
505
Mislam deka ima krov samo na Chartier. Imajte na um deka uslovite za igra se sosema razlicni i novi za site. Esen, nova topka za koja Nadal kaza deka e teska I spora I krovot. Tuka mnogu takanareceni favoriti mozat da kiksnat. Podobro da se bara hendikep ili 4 5 seta za mnogu pogolema kvota otkolku da naredis 10 favoriti na livce za 1.10 kvota I da dobivas shokovi a sigurno nekoj od favoritite ke kiksne.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Mislam deka ima krov samo na Chartier. Imajte na um deka uslovite za igra se sosema razlicni i novi za site. Esen, nova topka za koja Nadal kaza deka e teska I spora I krovot. Tuka mnogu takanareceni favoriti mozat da kiksnat. Podobro da se bara hendikep ili 4 5 seta za mnogu pogolema kvota otkolku da naredis 10 favoriti na livce za 1.10 kvota I da dobivas shokovi a sigurno nekoj od favoritite ke kiksne.
Со нови топчиња се игра, кои се полесни, и кои повеќе отскокнуваат.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Член од
22 април 2005
Мислења
1.338
Поени од реакции
505
Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Ostavi ti srpsko hrvatski portalcinja. Nelogicno e da e topkata lesna I povekje da otskoknuva a da ne mu odgovara na nadal. Povekje ke mu veruvam nemu nego portalce od balkanot.
Индекс не е порталче од Балканот, Индекс е најчитаниот хрватски портал. Имаш линк до изјавата на Надал?

Член од
22 април 2005
Мислења
1.338
Поени од реакции
505
Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Ова е буквално спротивно од она што јас го прочитав. И јас повеќе му верувам на Надал отколку на Индекс, да нема забуна. Со тешки топчиња треба да се размисли кому повеќе би одговарало, посебно кај жените може да направи голема разлика.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.650
Поени од реакции
115.194
Со нови топчиња се игра, кои се полесни, и кои повеќе отскокнуваат.
Сигурно се потешки топчињата, нема врска тоа на порталот. Самата логика си кажува, потешки топчиња=поспоро, плус и ладното време. Но сепак, земја е земја, да не се залетуваме дека се десило осмо светско чудо.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.332
Поени од реакции
7.079
Ионака тенисот не е стабилен годинава не вреди чоек да се замара во кладилница со тенис годинава..... Немањето публика и навивање, менување подлоги, топчиња, линиски судии без врска итн итн

Член од
23 август 2010
Мислења
39.650
Поени од реакции
115.194
Не знам дали ќе се одигра денес ама Чекинато-Де Минаур 2 2.15, а кој игра зицерајско ливче сет да земе Де Минаур, околу 1.25 квота.

Факт е дека земјата е најслаба подлога за Алекс, ама чекајте малце другари, 1.70 на Чекинато? Нон сенс е ова, прво и основно Чекинато нема снага да го пробива Алекс кој за мене е во топ 3 најбрзи играчи во светот, значи све стига и се бори како лав, а второ едноставно е поквалитетен играч од жабарот. Има добар топ спин бекенд Марко, ама џабе кога со сервис нема лесни поени, нема лесно добиени размени.

Ова ми е доста изгледен пар и вреди да се проба, само не знам дождот колку ќе дозволи тоа да се случи денес.

Член од
22 април 2005
Мислења
1.338
Поени од реакции
505
Ионака тенисот не е стабилен годинава не вреди чоек да се замара во кладилница со тенис годинава..... Немањето публика и навивање, менување подлоги, топчиња, линиски судии без врска итн итн
Ti koga se kladis gledas da dobies a ne dali I kolku publika imalo. Bas so ovie nesekojdnevni uslovi treba da se iskoristi I da se odi protiv favoriti zatoa sto ova se novi uslovi za site I razlikata megju teniserite nema da bide tolku ocigledna.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.332
Поени од реакции
7.079
Ti koga se kladis gledas da dobies a ne dali I kolku publika imalo. Bas so ovie nesekojdnevni uslovi treba da se iskoristi I da se odi protiv favoriti zatoa sto ova se novi uslovi za site I razlikata megju teniserite nema da bide tolku ocigledna.
А ти би бркал лотарија со аутсајдери да правиш профит.... Ете ја не би

Член од
22 април 2005
Мислења
1.338
Поени од реакции
505
Не знам дали ќе се одигра денес ама Чекинато-Де Минаур 2 2.15, а кој игра зицерајско ливче сет да земе Де Минаур, околу 1.25 квота.

Факт е дека земјата е најслаба подлога за Алекс, ама чекајте малце другари, 1.70 на Чекинато? Нон сенс е ова, прво и основно Чекинато нема снага да го пробива Алекс кој за мене е во топ 3 најбрзи играчи во светот, значи све стига и се бори како лав, а второ едноставно е поквалитетен играч од жабарот. Има добар топ спин бекенд Марко, ама џабе кога со сервис нема лесни поени, нема лесно добиени размени.

Ова ми е доста изгледен пар и вреди да се проба, само не знам дождот колку ќе дозволи тоа да се случи денес.
Cekinato mu dale na stara slava nekoj koeficient tamu inaku nisto nema pokazano odamna. Se soglasuvam so De minaur, trca deckoto ko lud I vrakja topki ko so zid da igras

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436

Го гледав Де Минор во Рим против Копфер, трагедија беше, јаде повеќе од 10 брејкови во три сета, и на крајот изгуби. Не знам што имаш против Чекинато, но тој е одличен играч на земја, и нормално да е благ фаворит против Де Минор на Ролан Гарос. Полуфинале има човекот играно тука, или четрвртфинале, не се сеќавам точно.

Kajgana Shop

На врв Bottom