Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Drugar zemisi posrednik nee skapo ova ako nemas ke ti go dam mojot...
Imam dva posrednika mislam eden prvo so mi bese pa sega eden drug, on mi vika mora pismo da se ceka vo bitola da stigne od opstina mesec,dva se cekalo( zatoa sto ukazot mi e preku bitola so molba).Vekje se unakazav so posrednicive pa zatoa rekov dali moze sam da se odi.

received_327423448520756.jpegluge kaj mene ukaz denes site da si docekate inace na spisok sum zapisan majbejker polozitelno 21 januar 2020
Автоматски споено мислење:

received_327423448520756.jpegluge kaj mene ukaz denes site da si docekate inace na spisok sum zapisan majbejker polozitelno 21 januar 2020
@bejker

Прегледај го приврзокот 268030luge kaj mene ukaz denes site da si docekate inace na spisok sum zapisan majbejker polozitelno 21 januar 2020

@bejker

AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

Се радувам максимално за тебе!!!

Блиску! :)

Jas sum 13050/2018 no 23juli polozitlno hahaha ke si pocekam oste baska dok roditeli

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ајде, ќе биде!

Знам, теравме на исто до положителното. Ќе биде!

So sreka drugar hehe ripnale 5 nedeli do dekemvri 7 stignaa
Site ke zemat samo cekanjeto izmacuva mislam deka ima potpisano poveke ali ne se objaveni

So sreka drugar hehe ripnale 5 nedeli do dekemvri 7 stignaa
Fala drugar i ti da si docekas vo idnina sto pobrzo da potpisuvaat samo trpenije eden den se si dogja na svoje mesto

Последно уредено:
Site ke zemat samo cekanjeto izmacuva mislam deka ima potpisano poveke ali ne se objaveni

Fala drugar i ti da si docekas vo idnina sto pobrzo da potpisuvaat samo trpenije eden den se si dogja na svoje mesto
Cestitki , moze da kazes so kakvi dokumenti si?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom