Белорусија

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.375
Поени од реакции
6.062
ti mislis tebe ti pisuvam? :)

ova e za drugite na temata da znaat kakov kurton ovde “ima mislenje”... udavi so gluposti, sega slobodno davi si se u gomna
Мене ме цитираш, а со оглед на тоа што си неписмен, не е ни чудно и сам муабет со себе да си прајш..Другиот пат, пробај користи си огледало, глуп ќе си испаѓаш само пред себеси..Нема да те знајме..Или најубаво на игнор клајме да одморам од твоите глупи постој Бачев...

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.375
Поени од реакции
6.062
@kano
Ту бе па ти па!
Каков си бил.
Со вистината директно в лице.
Знаеш, тоа боли, болиииии...
Што те боли тебе бе Баче??
Ова е форум, ако те боли на лекар оди, не ме секирај, што ќе прајме без тебе и твоето алтер его кано??

Бачињата како се навикнати да се бранат, то ти е таа љубов штаБска..Трета смена сте, само некако касно се уклучи во разговорот Баче ти?? Или ти снема леб за со вотката??

D

Deleted member 12196

Гостин
Ова е форум, ако те боли на лекар оди, не ме секирај, што ќе прајме без тебе и твоето алтер его кано??

Бачињата како се навикнати да се бранат, то ти е таа љубов штаБска..Трета смена сте, само некако касно се уклучи во разговорот Баче ти?? Или ти снема леб за со вотката??
Подобро не прашувај што ме боли мене, не ќе ти се допадне одговорот.
ШтаБската љубов чувај си ја за себе, мене твоите штабови не ме интересираат.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.522
Поени од реакции
43.454

вас лубрикантите не ве тераат у штаб, од дома си типкате, чекате само нова прилика за демократизација и да се активирате по форуми и социјални медиуми

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.375
Поени од реакции
6.062
Подобро не прашувај што ме боли мене, не ќе ти се допадне одговорот.
Не те научиле дома дека за да те боли нешто,прво треба да го имаш??
вас лубрикантите не ве тераат у штаб, од дома си типкате, чекате само нова прилика за демократизација и да се активирате по форуми и социјални медиуми
:) Еве го овој, причају ми приче, читал не дочитал :) Ве тераат ОД штаб да се глупирате, да тресете вакви работи, а се кријавте дома ко пацови ко ви свирнаа од штабот да не излегвате на протестите против промена на името...Ехх море бачиња, колку треба за да бидиш патриот...

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.902
Поени од реакции
25.405

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.375
Поени од реакции
6.062
super, use edno 150 dolari ako zarabotis so prosenje plus tie 50 od stab taman imas 200 za da prezivees... dobro e vaka sto si se grizis za sebe...

ps. treba kreten da si prodolzis da citas posle prviot red kade vika deka bile slicni cenite vo belorusija so EU.... ali ti ne iznenaduvas, kreten e ustvari i kompliment za tebe.
Мораш да поработиш на твојата писменост, шабане. Ајде стави ме на игнор, и не смарај...

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.902
Поени од реакции
25.405
Мораш да поработиш на твојата писменост, шабане. Ајде стави ме на игнор, и не смарај...
jok bre, vakva seljacina so zamara so gluposti samo treba da se samara. nepismena budala sto stava linkovi za toa deka cenite u belorusija bile isti kako u EU... lol, aj vazi, koga ke najdes za 30 centi kilo leb, za 2evra litar vodka i za 200 evra mesecna kirija u paris ili bilo koj grad u eu dojdi i zbori za pismenost.

treba da si totalen kreten da veruvas na se sto e na net ama ok, ustanovivme deka si kreten

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.375
Поени од реакции
6.062
jok bre, vakva seljacina so zamara so gluposti samo treba da se samara. nepismena budala sto stava linkovi za toa deka cenite u belorusija bile isti kako u EU... lol, aj vazi, koga ke najdes za 30 centi kilo leb, za 2evra litar vodka i za 200 evra mesecna kirija u paris ili bilo koj grad u eu dojdi i zbori za pismenost.

treba da si totalen kreten da veruvas na se sto e na net ama ok, ustanovivme deka si kreten
Да ти кажам искрено, жал ми падна за тебе, шабане. Толку фрустрација собрана во тебе, мора да ти е тешко да живееш со неа, што може да се граничи со растројство. Толку те имаат млатено во средно батковците, што веројатно ќе си носиш последици цел живот..

Страната со цените е Белоруска, шабане, ама ете повеќе знаеш ти за Белорусите отколку самите тие за себе.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.551
Поени од реакции
24.391
Jas uste vi se cudam na pametot sto zedovte da ispravate krivi drini so sarenolika snegulka. Niti togas se razbral nekoj so niv niti sega ke se razberis. Pobrzo so ovie web robotite ili kako se vikaat strucno ke se razberis otkolku so saren. I da e rabotata potragicna si mislite stvarno go misli to so go pisi ili zabral gajle za Belorusija ili Belorusite. Toj na karta neznaj kaj e ama bitno zede da go tupi okolu toa kao mnogu zagrizen i potresen. Si ima likot agenda i ke si ja tera kako po skripta i kur ne mu cue sto vie pisuvate kako kontraargument se dodeka pisuvate. Neznam samo dali ke prodolzi po skriptata i ako prekinite da pisuvate.
Ima samo eden nacin toa da se doznae ;).

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.375
Поени од реакции
6.062
Jas uste vi se cudam na pametot sto zedovte da ispravate krivi drini so sarenolika snegulka. Niti togas se razbral nekoj so niv niti sega ke se razberis. Pobrzo so ovie web robotite ili kako se vikaat strucno ke se razberis otkolku so saren. I da e rabotata potragicna si mislite stvarno go misli to so go pisi ili zabral gajle za Belorusija ili Belorusite. Toj na karta neznaj kaj e ama bitno zede da go tupi okolu toa kao mnogu zagrizen i potresen. Si ima likot agenda i ke si ja tera kako po skripta i kur ne mu cue sto vie pisuvate kako kontraargument se dodeka pisuvate. Neznam samo dali ke prodolzi po skriptata i ako prekinite da pisuvate.
Ima samo eden nacin toa da se doznae ;).
Ej, и ти баче, колку си бил паметен :) Абе има живот и надвор од форум бе, одете малку излезете по улица, прошетајте. Агенда имало, за што, за кајгана форум rofl:vozbud::vozbud::vozbud:. Дури некој си тера агенди на кајгана форум и влегва во тешки филмој, свилениот гајтан на вашиот бркат љубимец му се стега се повеќе и повеќе..Можеби ќе му се продолжи за некој месец, но Белорусите нема да му простат за Лаврентиј Берија методите на владеење...

Kajgana Shop

На врв Bottom