Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И вие да се најдете во таква ситуацијата ќе ви се сплетка јазикот, јас имав слична ситуација со Торес, се блокирав кога излезе пред мене, не вака да не знам шо зборам
ама ми се фати јазикот, од возбуда чантата си ја заборајв во тренинг кампот со се пасоши, пари, клучеви триста чуда внатре во

Ќути арно не се нашол некој учка на прес, па да му даеше знаме со орел ќе имаше драмиИскористив прилика и да му ја подарам книгата „Macedonian Empire (Македонска империја)“ чиј автор е Џорџ Атанасоски, сопственикот на тв-куќата во која работам и кој живее во САД а води потекло од прилепско. На Жозе му го подарив и знамето Кутлеш со сонцето од Вергина и му објаснив дека тоа е првото изворно знаме на Македонија. Ми заблагодари а јас во меѓувреме добив препорака оваа книга да ја подарам на целиот стручен штаб и сите играчи на Тотенхем, па ако успеам денес ќе биде добро.
Лелеле каде живеам, книгата на Џорџ Атансоски му ја дал. Мурињо си вика кај ли дојдов, да ти ебам и Европа Лига и се. Па уште и знамето од Вергина му го дал, го заболе Мурињо за нашето прво изворно знаме, ќе брише прашина со него.