Квалификации за европските натпреварувања

O

ob1

Гостин
И мене ме јадеше туѓ срам додека го гледав али што кур бе, барем искрен си беше човекот. Треба во вакви ситуации да се биде професионален, али не можам да кажам дека можеби не би го направил и јас истото за почит према татко, поготово ако сме биле премногу блиски.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.954
Слаб англискиот за новинар, ама си кажа што му лежи на душа, веројатно ова е една од ретките прилики да дојде до Мурињо и успеа во тоа. Ете на видеото и лајковите и коментарите се позитивни.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.953
Поени од реакции
23.811
Слаб англискиот за новинар, ама си кажа што му лежи на душа, веројатно ова е една од ретките прилики да дојде до Мурињо и успеа во тоа. Ете на видеото и лајковите и коментарите се позитивни.
:facepalm:

Па да го пратевме Коста Бургов да му каже на Мурињо што му лежи на срце?
Баш дека е една од ретките прилики и неговата позиција како новинар не смее да си дозволи со вакви глупи испади да се срами. Не е дете што собира топки па да се возбудува што го видел Мурињо...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
Не е малку морбидно да му речеш на некого, дај да се сликаме па ќе те урамам и кј татко ми на гроб ќе ја закачам рамката?
како му иде кариера на мурињо и не е. :D

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.969
Поени од реакции
8.192
Ау од видеово колку бисери можи да се исечат.
Англискиов појак е и од send bobs and vagene

а и интересна работа ко рече за Шкендија, "it's a team that nobody knows"

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
:facepalm:

Па да го пратевме Коста Бургов да му каже на Мурињо што му лежи на срце?
Баш дека е една од ретките прилики и неговата позиција како новинар не смее да си дозволи со вакви глупи испади да се срами. Не е дете што собира топки па да се возбудува што го видел Мурињо...
Невиден аматеризам....срамно однесување на новинарот според мене...ова не е игротека за исполнување на желби...треба како возрасен чоек да седи цврсто на земја и да поставува нормални прашања

Член од
23 август 2010
Мислења
39.860
Поени од реакции
116.104
Малце поише од морбидно е да прашаш да се сликаш со некого и да кажеш дека таа слика ќе ја ставиш на гробот на одреден човек. Нормално, сето ова на ужасен англиски кажано, срам да го фати човек. Башка мислам дека малце и си подизлажа дечково, нарочито со муабетот за голот на Иниеста против Челзи. Татко му ако бил таков фан на Мурињо како овој што претставува ќе ги памти ко добро утро ваквите ситуации, а не да не знае кај бил тренер Мурињо тогаш и да си замислува настани.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.331
Поени од реакции
28.304
Реакцијата на фацата на Мурињо додека ги слуша двете прашања и едната молба на новинаров ....priceless за гиф кога јувенташите ќе објаснуваат нови правила за пенал :icon_mrgr:

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.309
Поени од реакции
3.365
Јебемви Мурињото..
Каков не досуден пенал за Молде а каков досудија за Ференцварош.. Не ни гледаше ВАР у вар да се удае му ебем дегенот..

Член од
5 март 2018
Мислења
17.120
Поени од реакции
19.523
Ференцварош на чекор до пласман ЛШ, заслужија дечките, ги исфрлија и Селтик и Динамо Загреб, би требало да ги победат дома Молде.

Kajgana Shop

На врв Bottom