- Член од
- 16 ноември 2013
- Мислења
- 8.643
- Поени од реакции
- 14.037
Многу се ретардирани, да си ги дупите уште сто годиниза комплексите секако, се неизбежни..![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу се ретардирани, да си ги дупите уште сто годиниза комплексите секако, се неизбежни..![]()
Жално е бе веќе 10 години потрошени една милјарда евра, а титули 0...Многу се ретардирани, да си ги дупите уште сто години![]()
Не клаузула за ЛаЛига пошо знаат дека секако ќе се трети на крај.Here we goПрашање на минути или саати е кога ќе го објават официјално, потпишува две годишен договор,ќе зема 7.5 мил. годишно и на Барса ќе му бидат исплатени 4 мил. за периодот дури е Суарез во Атлетико ако стигнат до 1/4 финале ЛШ, 2 милиони по сезона.
Ако ви дај гол на Кампот јас ќе отворам петиција да се соберат 4 милиони, ама под услов да се издрецка убаво кога ќе прослави со диклите накезенНе клаузула за ЛаЛига пошо знаат дека секако ќе се трети на крај.
Како ве обработија за Суарез, мора да им се одаде почит.Here we goПрашање на минути или саати е кога ќе го објават официјално, потпишува две годишен договор,ќе зема 7.5 мил. годишно и на Барса ќе му бидат исплатени 4 мил. за периодот дури е Суарез во Атлетико ако стигнат до 1/4 финале ЛШ, 2 милиони по сезона.
Многу се ретардирани, да си ги дупите уште сто години![]()
Жално е бе веќе 10 години потрошени една милјарда евра, а титули 0...
Зошто ? Им го земаме без пари и дупло помала плата.Како ве обработија за Суарез, мора да им се одаде почит.
Не го земавте без пари, требаше да го земете без пари, ама ве обработија и на крај ќе им платите.Зошто ? Им го земаме без пари и дупло помала плата.
Сигурна сум дека ќе има подобар учинок од Коста и Мората дури беа заедно.
Во последниве 10 години имаме 1 ЛШ земено.Жално е бе веќе 10 години потрошени една милјарда евра, а титули 0...
Полека со сигурностите, дан се чудиш ко ќе се сопне на прв допир со топкатаЗошто ? Им го земаме без пари и дупло помала плата.
Сигурна сум дека ќе има подобар учинок од Коста и Мората дури беа заедно.
Нигде не прочитав дека ќе им платат Атлетико, ако мислиш на тие два милиони по сезона ако се пласираат ЛШ 1/4 финале тешки нека се оствари шеќер да ги јадатНе го земавте без пари, требаше да го земете без пари, ама ве обработија и на крај ќе им платите.
Не, нема да има подобар учинок од двајцата заедно, ќе има исти учинок како они што имаа.
Сама си свесна колку умрен и пропаднат играч е Суарез, али јебига, пустото у тебе не сака да признае.
Буквално го смени мислењето за играчов за два (2) дена!
Фала ти брат што појасни за која бројка станува збор. Не за друго, да може Џонтра да разбере хехехехеххехеедва (2) дена!
Навикната сум,Мората на секој 10 минути се сопкаше, Торес да не прајме муабет.Полека со сигурностите, дан се чудиш ко ќе се сопне на прв допир со топката![]()
Фала ти брат што појасни за која бројка станува збор. Не за друго, да може Џонтра да разбере хехехехеххехее