- Член од
- 8 септември 2008
- Мислења
- 11.856
- Поени од реакции
- 10.227
Па глупа кога ти учествуваш, каква да бидеПоарно манџа да земев да напрам од колку со тебе да трошам 15 минути глупа дискусија,барем евтината струја ќе ја искористев
Па глупа кога ти учествуваш, каква да бидеПоарно манџа да земев да напрам од колку со тебе да трошам 15 минути глупа дискусија,барем евтината струја ќе ја искористев
Сега поштеди ме од вакви конверзации оти ако почнам јас да вреѓам, со плачење ќе се одлогираш, плис.Па глупа кога ти учествуваш, каква да биде
Кој си ти и зашто му го хакна профилот на Ставро?Да продложам со своите днопертизи и предвидувања (поздрав до @RATM ) после изгледани две кола, освен предвидувањето дека Челзи ќе биде ван тип 4, имам уште едно предвидување, Ливерпул пак ќе биде шампион. Оваа година со многу помалку бодови од лани, ама пак ќе бидат шампиони. Сите почесто ќе кикса од Ливерпул.
Немој друже, брате, куме, побратиме....Да продложам со своите днопертизи и предвидувања (поздрав до @RATM ) после изгледани две кола, освен предвидувањето дека Челзи ќе биде ван тип 4, имам уште едно предвидување, Ливерпул пак ќе биде шампион. Оваа година со многу помалку бодови од лани, ама пак ќе бидат шампиони. Сите почесто ќе кикса од Ливерпул.
Ти текиња на Де Геа коа дое во Јунајтед ?Каков е овој глуп изговор се прилагодуваше на лигата небаре напаѓач е па и напаѓач да е, тој шо го бива го бива баталете такви муабети.
Каква врска има лигата со тие смешни киксови кои ги имаше Лено, и сеуште се лета така на нафрлени топки.
Оксиген, ги изгоре...Да продложам со своите днопертизи и предвидувања (поздрав до @RATM ) после изгледани две кола, освен предвидувањето дека Челзи ќе биде ван тoп 4, имам уште едно предвидување, Ливерпул пак ќе биде шампион. Оваа година со многу помалку бодови од лани, ама пак ќе бидат шампиони. Сите почесто ќе кикса од Ливерпул.
Немој друже, брате, куме, побратиме....
Абе ми текнува ама Лено сеуште си мачи мака со тие нафрлени топки,истото го правеше и во Леверкузен, да не вергламе многу ајде нека остани здрав и прав оваа сезона па ќе видиме.Ти текиња на Де Геа коа дое во Јунајтед ?
Сама си констатираше дека дискусијата била глупа, ја само ти посочив од која причина е таква.Сега поштеди ме од вакви конверзации оти ако почнам јас да вреѓам, со плачење ќе се одлогираш, плис.
Можам да се кладам у живот дека имаш изгледано точно 0 утакмици на Леверкузен. Дај барем некоја твитер статистика.Абе ми текнува ама Лено сеуште си мачи мака со тие нафрлени топки,истото го правеше и во Леверкузен, да не вергламе многу ајде нека остани здрав и прав оваа сезона па ќе видиме.
Ха, гледам ти квалитетна дискусија имаш со цел форум. Уште Де Геа коа го стави во иста реченица со Лено престанав да те сфаќам за сериозно.Сама си констатираше дека дискусијата била глупа, ја само ти посочив од која причина е таква.
Не го знам пасвордов какво одлогирање, не терај филмој
Немој, ќе изгубиш, од зорт ги имам гледано не од нешто другоМожам да се кладам у живот дека имаш изгледано точно 0 утакмици на Леверкузен. Дај барем некоја твитер статистика.
fixed itХа, гледам ти квалитетна дискусија имаш со цел форум. Уште Де Геа коа го стави во иста реченица со Лено престанав да те сфаќам за сериозно.
Де Геа,шо му има одземено Бог знае колку бодови на Јунајтед со Лено кој не знае една топка да ја процени како шо треба
Автоматски споено мислење:
Немој, ќе изгубиш, од зорт ги имам гледано не од нешто друго