Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
Uste eden dokaz so egzodusot kon maqedonite - tokviri e katastrofalen. Pa nekoi zboruvaat deka Albancite ne bile poveke od 15%... maqedoni socuvajte se so realnosta.

Овде најмногу се потенцира дека некои неатрактивни факултети имаат се помалку студенти. А и нормално е УКИМ да има пад на студенти со оглед на тоа дека мал милион факултети излегоа во меѓувреме.

Овде најмногу се потенцира дека некои неатрактивни факултети имаат се помалку студенти. А и нормално е УКИМ да има пад на студенти со оглед на тоа дека мал милион факултети излегоа во меѓувреме.
Imaat se pomalku studenti zatoa so brojot na maturantite - kauri e se pomal. Cela Istocna maqedonia sea e nadvor.

Оној Љупчо Палевски или како и да се вика Албанци го истепале.

Сеедно што биле, заедно се сега со комуњарите brother in arms.
Сепак се знае од кого се пратени.
Автоматски споено мислење:

А што било тоа вчера бруката со видеото од Ѓорче :pos::pos:

image.png

Uste eden dokaz so egzodusot kon maqedonite - tokviri e katastrofalen. Pa nekoi zboruvaat deka Albancite ne bile poveke od 15%... maqedoni socuvajte se so realnosta.
Вчера чув дека во некои средни училишта со месеци не можеле да најдат професори по англиски јазик. Излегува дека не само што не се запишуваат нови, туку и постоечките не се доволно ...

Читам.....Идентификувани 16 навивачи кои скандираа, повикани се на рапсит во станица......ги навредиле свадбарите.
Општо познато ми е дека оваа "држава" е за едни мајка, за други макеа.

Зошто шипурите никогаш не се повикани за ниту едно дело на распит.
Шипурките знаат да пеат "Македонско девојче к*рва голема" и "Умрете Македонци" и се најмрачно на светов......и тоа го прават постојано, секојдневно, насекаде......за нив е оправдано и дозволено.

Работата е што они тоа што го пеат и го прават.....претепуваат, прободуваат, малтретираат, убиваат Македонци, уништуваат наши цркви и гробишта, убиваат наши деца за Велигден итн.......

Доколку случајно некое нивно лајно исплива на површина.....во одбрана цело племе ќе се собере на куп и ќе го преплави градот, а успутно ќе претепа повеќе Македонци кои случајно ќе бидат затекнати во нивна близина.

Последно уредено:
Читам.....Идентификувани 16 навивачи кои скандираа, повикани се на рапсит во станица......ги навредиле свадбарите.

Шипурките знаат да пеат "Македонско девојче к*рва голема" и "Умрете Македонци" и се најмрачно на светов......и тоа го прават постојано, секојдневно, насекаде......за нив е оправдано и дозволено.

Работата е што они тоа што го пеат и го прават.....претепуваат, прободуваат, малтретираат, убиваат Македонци, уништуваат наши цркви и гробишта, убиваат наши деца за Велигден итн.......

Доколку случајно некое нивно лајно исплива на површина.....во одбрана цело племе ќе се собере на куп и ќе го преплави градот, а успутно ќе претепа повеќе Македонци кои случајно ќе бидат затекнати во нивна близина.

Не претерувајте. Не може све да се брани, тоа е албански манир. Криви се и треба да бидат повикани и казнети. Криви се , прво дека се сељаци, после се криви дека се пички.

Што сака нека се, семејства имало со жени и деца, има некоја граница до каде се иде.

Тоа што бегале како усрани си е работа на Комити, ако не им стана јасно што е со таа група уште кога ги тепаа на Кале ради Тодор факинг Петров, еве им сега уште еднаш, па нека видат дали треба да продолжат така.

хахахаххахахаха забораиле дека не се позади тастатура :pos:
inb4 напади кон мене и некакво релативизирање за оваа група нискоумни граѓани што провоцираат неосновано пошо така ги научило општеството

Ај што скандираа, али немаа гз ни ќотек да изедат поштено. На толку штракање по тастатура да не можеш ни во очи да ги погледнеш од страв е брука, па уште да бараш некаква правда а си неспособен е уште поголема брука.

Добро што дечкото одма креирал вакво видео, свака му част, подобро би било да носеше кацига.
Се надевам случајов нема да креира спирала на друг случаеви, и се надевам дека со нивно казнување малце ќе ги сменат скандирањата, да не се меша спортот со фашизам, мислам дека не треба да се толерира повеќе.

Хмм не знам чудно ми е ја мислев овие треба да кољат да убиваат. Овој ем не ги истепа кога му се дереа дека цела нација треба да му умре и дека тоа е добро, ем сега проповеда мир. Многу чудно не знам што се дешава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom