Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Ова е стварно ненормално какви баксузи сме не знам ја...ова не се случува на секој тим:tapp:

F

fantomX

Гостин
Значи, моментално здрави се:
Голмани:
Хиларио
Кудичини

Одбрана:
Босингва
Фереира
Иванович
Бриџ
*Мансиен
*Хачинсон

Средина:
Лампард
Минеиро
Микел
Калу
(Малуда ?)
*Паим
*Сточ
*Синклер

Напад:
*Ди Санто
(Анелка ?)

*под 21 година.

Ненормална работа, останува само да се надеваме на опоравување барем на некој играч.

И една, за разлика од претходниве, уба вест:
Сабота, 18.10; 13:45 Мидлсбро - Челзи -> пренос на А1
Среда, 22.10; 20:45 Челзи - Рома -> пренос на HTV2
Недела, 26.10; 14:30 Челзи - Ливерпул -> (со оглед на противникот, веројатно) пренос на А1.

Член од
23 април 2008
Мислења
457
Поени од реакции
4
Де бе, не се навикнавте? Секоја година истиот филм!:kesa: Се секавате у јануари како беше? 9 повредени 2 суспендирани, а цело време тепавме! (хихи)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Не ми е јасно зошо не земаа уште еден напаѓач?Само со Анелка?

F

fantomX

Гостин
Де бе, не се навикнавте? Секоја година истиот филм!:kesa: Се секавате у јануари како беше? 9 повредени 2 суспендирани, а цело време тепавме! (хихи)
...и на крајо ја изгубивме титулата. :toe:

Не ми е јасно зошо не земаа уште еден напаѓач?Само со Анелка?
Се рачунаше на Дрогба да се врати, ама таман се опорави, па го повреди коленото.

Член од
24 јануари 2008
Мислења
18
Поени од реакции
0
golem baksuz za chelsea!!!edinstveno da se nadevame na slaba igra na midlesbrough.....ina4e na domasen teren igraat fenomenalno......:toe::toe:

В

Вори

Гостин
Мислам дека ќе ги потопиме Мидлзбору 2-3 гола ќе им шибнеме,желни сме за титула оваа сезона...

Член од
23 април 2008
Мислења
457
Поени од реакции
4
...и на крајо ја изгубивме титулата. :toe:
мислев у јануари ги имаме сите тепано, а титулата ја изгубивме од други причини а не заради тоа шо имавме повредени играчи. рајт?

F

fantomX

Гостин
мислев у јануари ги имаме сите тепано, а титулата ја изгубивме од други причини а не заради тоа шо имавме повредени играчи. рајт?
Заради разноразни повреди и отсуства на играчи, игравме долго време со крпен состав кој победуваше, ама како повредените и отсутните се враќаа еден по еден, така се беше покомплицирано и покомплицирано. Кој супер спремен, кој недоволно спремен, и нема константност.
А неискуството во голем клуб и (не)способноста на Аврам, е друга тема.

Ех, будала... Шо му фалеше лев бек да биди? Стандардно место имаше + одличен беше. :toe:

Чех не бранеше за Чешка. Добро или лошо за Челзи, ќе видиме шо ќе излези.

В

Вори

Гостин
Се надеваме дека ќе биде добро,али не знам кај прочитав дека повредата на Чех била сериозна:toe:

Член од
22 јануари 2008
Мислења
425
Поени од реакции
10
ako e povreden bi sakal da go stavi noviot golman Rhys Taylor ima 19 godini bas da vidime kako brani

В

Вори

Гостин
Иначе Челси се интересира за Марио Балотели,и сака да го купи во јануарскиот преоден рок..извор гол.ком(во моментов не можам линк да постирам)

Мене ми се допаѓа и тоа многу Балотели,млад перспективен играч таман за кај нас...

Член од
6 октомври 2008
Мислења
5
Поени од реакции
0
Abe ne e vazno so igraja vazno e so gi rasturija.Posle tolku povredeni malce i moralot treba da mu se vrati-

CHELSEA!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom