Со кој/а член/ка на форумот би сакале да имате секс? (18+)

• Креатор на темата Креатор на темата ano123
  • Време на започнување Време на започнување
Mnogu golem izbor Ima, tesko e da se odlucis za eden clen:love:...Miki go nema...hmmmmmmm...so Anco, barem moabet ke si pravime za dinjite:icon_lol:
Анчо прв напиша дека не може, ама сака за сакање. Само на moabet ќе си останете. ;)

Овде три се вртат како опции и сите се од медицинска струка, мене не ми е интересно:( Дури ни за муабет!
Aaaaaa..ke pobaras inekcija nekoja da ti stavi, aj ti;):icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Анчо прв напиша дека не може, ама сака за сакање. Само на moabet ќе си останете. ;)
Taman sto mi treba;)

Каква глупост е темава... Можеби возбудливо е дека не можеш да видиш никој behind the scenes и самиот си правиш визија за луѓето, ама реалноста е сосема поинаква.[emoji1783]
Мачка во вреќа, 50/50 веројатност членот да ти се допадне или не, од другата страна исто, ќе му се допаднеш или не... хахах

Каква глупост е темава... Можеби возбудливо е дека не можеш да видиш никој behind the scenes и самиот си правиш визија за луѓето, ама реалноста е сосема поинаква.[emoji1783]
Мачка во вреќа, 50/50 веројатност членот да ти се допадне или не, од другата страна исто, ќе му се допаднеш или не... хахах
Имагинацијата е побитна од знаењето. ;)

:sneaky:

:sneaky:
Од една страна се изнервирав дека се сетив на Калимеро, од друга страна топ ми е што го нема. Или па го стаив на игнор? Не знам, не е важно, важно не го читам.
Каков морон си Аноне па немаше да му го читаш постот таму ако ти беше на игнор, деген еден.

Последно уредено:
Од една страна се изнервирав дека се сетив на Калимеро, од друга страна топ ми е што го нема. Или па го стаив на игнор? Не знам, не е важно, важно не го читам.
Каков морон си Аноне па немаше да му го читаш постот таму ако ти беше на игнор, деген еден.
Кога ти се јавуваат спротивни емоции у исто време тоа е bliss, знак на просветлување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom