Хахах,сфатив,глупо од моја страна,али никад не сум бил у Охрид ни Дојран,така да не се ориентирам што има,што нема таму )))))dojrani... 2220... obedineta mkd, vo eu
mozebi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хахах,сфатив,глупо од моја страна,али никад не сум бил у Охрид ни Дојран,така да не се ориентирам што има,што нема таму )))))dojrani... 2220... obedineta mkd, vo eu
mozebi
Хахах,сфатив,глупо од моја страна,али никад не сум бил у Охрид ни Дојран,така да не се ориентирам што има,што нема таму )))))
Хахах џунгли,имам слушано за оваne si propustil nisto...
oh za 2-3 dena maks e ok za poveke tesko, pogotovo ako imas moznosti da setas niz svetot. deka vredi da se vidi, vredi pogotovo pa i deka nema bog znae sto vo mkd. ova e stvarno ubavo ali realno tolku e, nekolku dena da vidis se...
dojran pa ic ne go mozam, komarci vrie, vo dzungli podobro sum proagal nego tamu.
Хахах џунгли,имам слушано за ова
Епа слабо џин-тоник пиеш,хахахаЌути, порано прележав малерија во Индонезија и пак кога ќе спомне некој комарец прво нешто што ми паѓа на памет е Дојран. До толку да неможат да го решат тоа е чудо, али то а е МКД се е можно.
Ој Гурман, дај бе среди ги малку сликите, кроп ова она, вака вода до колена дома ќе имам додека да ја догледам твојата слика
Првата, другите по грешка заборавив да ги избришам, не се нервирај.САМО ПО ЕДНА ФОТОГРАФИЈА ЗА НАТПРЕВАР! Колку време едно исто? За уши ќе ве тегнам!!! Одбери една за другите си има тема, глеј шуба е Зајди(ебано)сонце
Првата, другите по грешка заборавив да ги избришам, не се нервирај.![]()
Стојан прави страшни слики од Охрид, ама и ова ми се бендисува!Легендарното зајдисонце во Охрид, на 9-10 јануари годинава
Како горда Охриѓанка имам многу тежок изборЗајдисонцата во Шведска парираат на оние во Охрид, @Agda Beata е доказ со сликата.
Ама дома си е дома, локал патриот до крај.
Прегледај го приврзокот 266636
All credits go to my HuaweiСтојан прави страшни слики од Охрид, ама и ова ми се бендисува!
Непопуларно мислење ама не ми се свиѓаат фоткиѕе на стојанСтојан прави страшни слики од Охрид, ама и ова ми се бендисува!
+1Непопуларно мислење ама не ми се свиѓаат фоткиѕе на стојан![]()