Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
А јас кога ја *бранев* Дуа Липа за постото со мапата мадињата балон ми ги правеа, а сега ќутат како пички дежурните критичари самопрогласени самокритичари.
Исто е Дуа што има милиони фанови низ светот и има какво такво влијание со група no-name навивачи т.е гулигани?

Кога се откажавте од него, или ти нешто си побркал?

Јас да, ама изгледа некои бугари уште не.
Автоматски споено мислење:

Исто е Дуа што има милиони фанови низ светот и има какво такво влијание со група no-name навивачи т.е гулигани?
Дуа викала добар каур мртов каур?

Скроз е нормално он да ја брани Дуа Липа.
Мапата му е на плафон залепена. Таа мапа му го дига курето насабајле. Сите тие каурски територии под исламска власт ќе бидат.

За твоја жал соодносот е еднаков на соодносот помеѓу Евреи кои убиле Германци и Германци кои убиле Евреи, за време на Војната.

Некад, некој каур ќе убиел Албанец....капка во морето албански убиства на каури.
Некад некој каур ќе претепал Албанче....капка во морето такви претепувања на каурчиња, од албанска страна.
Исто и за овој инцидент - маргиналност која им служи на лицемерите како Пуно, Анон, Кулрис, Чолисмо или кој и да е таков куртон, за артикулирање на својата лицемерност и двојни аршини. За уште утре веднаш да почнат да релативизираат за сите албански претепувања, убиства и сквернавења, кои стандардно ни следат секоја година.
Убиецот на Алмир сите го браневте, вие сте лицемери. Сите до еден.

Не вика мртов каур ама вика шипе етниќе. Што демек сите ќе не истребите а?
Не, денеска во Косово има срби, има горанци, имаш во Албанија Македонци, грци, никој не ги истребил.
За разлика од секој втор во форумов што вика дека кога ќе падне Америка ќе било весело за албанците, вероватно се мисли дека редендени ќе ни прославите редовно.
20 - тина години има чупето, не е некоја водачка на албанците, не дека ја оправдувам што паднала под притисоците на србите, воопшто не требаше да се меша у политика. Се изгледа почнало со мапата на Косово за ејплмепс.

Кои тоа сите?
Форумџиите.

Не, денеска во Косово има срби, има горанци, имаш во Албанија Македонци, грци, никој не ги истребил.
За разлика од секој втор во форумов што вика дека кога ќе падне Америка ќе било весело за албанците, вероватно се мисли дека редендени ќе ни прославите редовно.
20 - тина години има чупето, не е некоја водачка на албанците, не дека ја оправдувам што паднала под притисоците на србите што му праеле, не требаше воопшто не требаше да се меша у политика. Се изгледа почнало со мапата на Косово за аплемапс.

Форумџиите.
Има да, но затоа со секоја година се се помалце, сигурно од многу убаво што му е.

Тоа што чупето е 20 години, можи сама да размисли дали тоа што го прави е во ред. Или така се учени и индокринирани младите, да мразат се неалбанско.

Сега ќе ме тераш да ја прелистам темата.
Слободно. И најди кај сум го бранел. Единствено може да ти имам пишано дека тие што ги имаш гласано ќе го ослободат/го ослободиле.

Убиецот на Алмир сите го браневте, вие сте лицемери. Сите до еден.
убиецот на Алмир може со тебе и другите каурски лицемерни куртони, заедно, да се ебе со зажарено железо

Каква предност сме имале пред 20 години за решевање на овој проблем...
Makedonija_-_Etnicki_sastav_po_naseljima_2002.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom