Навивачи на Ливерпул би го продале, ти за останатите ми збориш.@Peja989 на форумов за Кејн уште ќе се најде по некој демантер (?), па за Салах(под ова сакам да кажам дека Кејн е подолго во англискиот фудбал, не дека Салах е пониска класа на фудбалер)
Фудбал менаџер, Фифа, Пес, јасно ми еНавивачи на Ливерпул би го продале, ти за останатите ми збориш.
Не треба да се заборави и Стекот, требало да се продаде Салах, да освежеле Ливерпул малце у нападот.Навивачи на Ливерпул би го продале, ти за останатите ми збориш.
Не сакам да кажам кој е подобар во свое време и како играле во лигава ама еве два твита, да пресликаат колку уствари Салах е огин од играч.Не треба да се заборави и Стекот, требало да се продаде Салах, да освежеле Ливерпул малце у нападот.
Статистиката на Роналдо е од неговата 18та до 24та година, додека таа на Салах од 25та до 28ма. Што прилично ги објаснува бројките, и не го прави Салах лош играч, ама Роналдо и Меси во нивниот пик се друг универзум кога е статистика во прашање.Не сакам да кажам кој е подобар во свое време и како играле во лигава ама еве два твита, да пресликаат колку уствари Салах е огин од играч.
Не сакаш да кажеш, ама еве, кој е според тебе подобар?Не сакам да кажам кој е подобар во свое време и како играле во лигава ама еве два твита, да пресликаат колку уствари Салах е огин од играч.
Статистиката на Роналдо е од неговата 18та до 24та година, додека таа на Салах од 25та до 28ма. Што прилично ги објаснува бројките, и не го прави Салах лош играч, ама Роналдо и Меси во нивниот пик се друг универзум кога е статистика во прашање.
Не сакаш да кажеш, ама еве, кој е според тебе подобар?
Му ги земале бројките на Роналдо додека имал 18 години.
Кога е Премиер лига во прашање, можеме да дискутираме. Лудачките бројки на Роналдо го видовме во Реал. Во Премиер лига беше само врвен.Роналдо е подобар, Роналдо е друга димензија играч, бил и ќе биде уште долго време.
Затоа и болдирав, да не бидам погрешно сфатен зошто секогаш некој ќе вади дел од пост и ќе умара.
Во првиот твит вика дека му се вадат последните 3 години.
Не сакав да ги споредам, стварно, само ми го пратија баш прееска твитов и се надоврзувам на муабетот колку е Салах уствари потценет и колку го сфаќаат здраво за готово.Кога е Премиер лига во прашање, можеме да дискутираме. Лудачките бројки на Роналдо го видовме во Реал. Во Премиер лига беше само врвен.
Мислењата лани беа зошто вас тренер ви беше гуд ебенин а нив Покетино. Кога го шутнаа Покетино, сите знаевме дека ќе пропаднат ко кауч.
@Stefan-kobe хахахахахаа еве компилација му напраиле