Со кој/а член/ка на форумот би сакале да имате секс? (18+)

• Креатор на темата Креатор на темата ano123
  • Време на започнување Време на започнување
Мислу се измеѓу Бијонсе,Вруќ Поздраф или Денам даа наденам
:icon_mrgr:

Замисли групњак сс овија, ке фрштиф муабети у стилу
Тооо душо...
...аххх ти си моја дијагноза
kako da te otkacammm????

Мислу се измеѓу Бијонсе,Вруќ Поздраф или Денам даа наденам
:icon_mrgr:

Замисли групњак сс овија, ке фрштиф муабети у стилу
Тооо душо...
...аххх ти си моја дијагноза
kako da te otkacammm????
:pos:

Дај им на лугето невидени средства за комуникација, социјални мрежи, твитери, чуда, и што ќе направат со нив?

Ќе отвараат теми за секс и ќе си пуштаат слики на полови органи во приватни пораки.

Загорени од сите теми, обедните се тука.

Со кој член од форум сте имале ебање?
Автоматски споено мислење:

Иначе Ја! како би изебал некоја членка од форум. Пишувам и од самата помисла дека е членка на форум се возбудувам и раце ми се тресат. Јако.

е не сте нормални:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:барем ми го направивте денот повесел:pos::pos::pos::pos::pos:

Може @парва душо, можеееееееееееееееееееееееееееееееееее....ама ќе забораиш после кумановски дијалект:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:море, же заборавиш и како се викаш.....................:jeeee::Кезец:

е не сте нормални:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:барем ми го направивте денот повесел:pos::pos::pos::pos::pos:

Може @парва душо, можеееееееееееееееееееееееееееееееееее....ама ќе забораиш после кумановски дијалект:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:море, же заборавиш и како се викаш.....................:jeeee::Кезец:

Тебе те спомнаа во било кој контекст поврзан со идејата дека имаш секс и ти го направија денот.

Пресреќна е кутрата, жал да му падне на човек, ко циган на бурек се радува.

Sakam,ne da ne sakam,ama ne mozam,sto da se pravi ke cekam tema>So koj clen od forumov sakate da odite na pazar ,ili bi sakale zaedno da cekate pred banka,ili mozebi zaedno na banja preku ministerstvoto ili prosto so koj clen bi sakale i izigrale partija domino vo Zena park.

Џабе куцаш, ништо не те пере за дињата.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom