- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.354
- Поени од реакции
- 7.116
Слаба или јака на земја Риске мислам дека ќе помини денес 1.90 во живо
Демек сите пишуваат некој збор објаснување, а ти си мангуп?ednostavno izbegnuvajgi moite tipovi so da ti kazam ne zamaraj ako ti se igra igraj ako ne ne komentiraj
1-6;0-6
Е ќе ојде неделницата на ова можда
korona go fatila zato tolku visok koeficient mu davaЕ ќе ојде неделницата на ова можда![]()
Види не може секој да погоди огромни 1.55 коефициент на Србија Турција 1x 2+ и да престани да работи во Кромберт.Jas mislam treba da se otvori nekoj podforum Kladionica(fudbal), znaci stanva necitlivo kolku zamarate so vasite strucni analizi za tenis a pojma nemate. Bez navreda ama coek da ve prati so uplata ne samo so kukja i vikendica so ke izgubi Abe i zenata rem kje si ja ostaj. Riske pogodila linija i trcala kako da nema utre, Abe odi ziti gospo.. Polosi od vas se samo onie so ruskiot hokej, a mozda i istite ste koj ve znaj...
sega kopacka live ti dava 1,75 za eden teniser i 1,75 za drugiot.. ako zavodi prviot ima 1,5 vtoriot 1,85/1,90 ... odi igraj posle so danokot na grb..Дај објаснете на кој начин играте онлајн. Од која банка и на кој кладилници. Бет ми е суспендид. Не ми ја отвора демек не ја подржува државава. Исто како и покерите. И бетфеир исто.
Последно јако кога играв беше во копачка. Ептен јаки коеф држеа, пример 1.65 ако е на бет, 1.8-9 беше во копачка. Како да ннемаа маргини. 3+ и 0-2 често имаше 1.9 со 2коеф, па вредеше да се игра макар и данок сме имале, истото на нет беше 1.65 со 2.05 пример. Дури и со 15% данок повеке чар имаше во копачка, тикети што таму носат 7-8 коеф оданочено, на нет или во другиве кладилници беше по 6-7.
Е сеа и тие се мангупсат како што гледам па исти како и другите се.
Е ова јако, е појаки ливчина како она влера, по 5-10к. Само не беше толку често и секојдневно.
На долг рок данокот од 10% е фатален, а не па 15% со уште намалени коеф од порано. Отворете во СЛ на пример, еден куп утакмици има каде што плусот е 1.85 а минусот 1.76
Класична кражба.