shutrak
opsenar
,,,,_^_,,,
,,,

,,,,
,,,sakate objasnuvanje ,,, e nema,,,
,,,

Автоматски споено мислење:
Тоа не се запирки, туку чешниња лук![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа не се запирки, туку чешниња лук![]()
,,,,_^_,,,
,,,![]()
,,,,
Автоматски споено мислење:
,,,i da ne sakash jas uzhivam,,,Не сакаме, уживај.
,,,i da ne sakash jas uzhivam,,,
,,,zboruvaj vo tvoe ime ne i za smetka na drugite chlenovi,,,
,,,me izede tugjiot sram,,,Мислиш дека некој во лудница бара објаснување од некој што за себе тврди дека е Наполеон Бонапарта?
,,,de zhiti ushite,,,i toa go mozhesh,,,ti kazhav reshavam ljubovni problemi so psihijatrijski tretman , poveli,,,Не ми треба ниту Всовет, ниту запирки. Сега ќе добиеш инекција за смирување и ќе си легнеш.
Не е така. Ако е две три реченици постот нема да и се смета за валиден. Мора копиранции и филозофски да изгледа подобро и посериозно па макар и за ова прашање. Среќа што ја имаме.Читам се жалите од дужината на бијонсе .. и се зачудев оти секој пост е као смс порака ...
и ми текна дека има членови шо ја немаат стаено на игнор бијонсе у 2020
Вие сте кривите у овој случај,она има право да си пишува постови као упатство за антибиотик![]()
Ке го сватам ова како иронично ако не е иронично викни брза помош ке те однесат во Бардовци ако неможеш сам до там.Ако е ругоба, се важи пак?
А некоја ако нема татко и брат боќе ме сачувај, не трескај глупсоти 21 век треба полицијата за силувачи многу остроо да реагира бре дај му доќивотен затвор там на копилето кое мисле дека му се може се и ке видеме дали пак ке има случај таков. Имаат слобода оти знаат дека законот не и може ништо.Пријавување чисто заради оштета, иначе лично се решава таа проблематика. За тоа се таткото и браќата тука....едноставно така мора да биде.
Mislam deka si vo pravo 100 % za ova. Ovaa samo sto se zaclenila i ne veruvam deka e nova ovde za da se ispoveduva i nekako sve mi izgleda deka e DenaM. Ova e isto kako so toa koga i se svigjase deckoto so site pozitivni karakteristiki koj i se svigja ama ne znaela kako da go otkaci pa ispadna deka ustvari DenaM e psiholoski slucaj. Ova e repriza.Не може, рејпале тие.
Иначе, до остантите, дека уште ве вози дуплиов акаунт... праење фора демек „еве да пишам уште еднаш да ви се разјасни“ и ги извади сите делови кои не и одат во прилог.
Барај си го времето назад.Го прочитав целиот пост од бијонс и заклучокот е следниот: една вистинска жена не го остава мажот со потечени тестиси и нешто стегнато во гаќите.![]()
Или ако не си спремна, стави му ја раката на усната и шепни му "рано е да се бакнеме, прв дејт ни е" и ќе разбереше....Го прочитав целиот пост од бијонс и заклучокот е следниот: една вистинска жена не го остава мажот со потечени тестиси и нешто стегнато во гаќите.![]()