Фан Клуб: Интер

Многу ми се интересни што мислат дека Тонали не одјебал ради љубовта голема према Милан.
Живеат миланезите у некој имагинарен свет у кој уште е пресудна љубовта кон клубот,а не парите и моќта.
Нејќам да им влагам у нивни фан клуб,многу се нафурани,мада пак нешто помалку од летото коа се избламираа со хехенца од типот - некој Бонучи,некој Шкринар :icon_lol:
Таа сезона одеа all in на триплете. #wearesorich etc

Ќе дојди 4то коло и пак ќе ги снема...штета што ќе нема публика за да му се удреше јак сеир..вака ќе биди исто како обичен натпревар

realni da si bideme, so kupuvanjeto na vidal nema da bideme nesto pojaki. Edinstvena zamena vo prviot tim bi bila Vidal za Sensi, sto nz dali e nekoe pojacuvanje. Eriksen mora da se igra nekako, da se vklopi.
Toa sto ke bideme pojaki na klupa, mozese i lani da go napravat. Edinstveno vidal/sensi kako rezerva ke bide jakoto + Raja, koj sto lani go sitnaa a mozese da go imame.Pojaki ke bideme so Hakimi i Kolarov, sredinata ke e ista gore dolu. Neka ne zemaat nisto novo tamu, tuku eriksen nekako go razigraat.

Не ве разбирам озбилно. До пред 2 месеца резерви у тимов ни беа играчи као Гаљардини, Валеро, Весино а сега ви смета играч што лани изигра 40 утакмици у тим ко Барса, и изминативе сезони беше бетон првотимец у истата Барса и претходно Баерн.
32 години има, доаѓа за 0 евра, преискусен и квалитетен играч што ќе го крене квалитетот на везниот ред за 1 левел.

Да се кешираше на него, ок, може ќе бев против. Вака неам гајле, кур ме боли, нека искине 1 сезона после комотно може да си иде ако сака.

Nemam nisto protiv nego, ama da bide rezerva. A da se smeta kako zasiluvanje za prviot tim, mi e smesno malce.
Bukvalno vidal so sensi se zamenuvaat, nis spektakularno. a site sakame Eriksen da bide tretiot.
Da ne bide samo kako so Juve i Dortmund, da go markiraat Broz i da nema koj topka da izvade od polovina.

kako be gore dolu ista ke bila sredinata : ))))))))))))))))))
sea od start na sezona imas top 6ka, top zameni, lani do kraj na januari zameni bea vesino, galjardini i valero, so toa sto i vesino umre od smrt. gore dole isto, not.
Od vidal konkretno inace ocekuvam dosta da go krene nivoto na kvalitet i standard za da bides prvotimec u timov na toj del od terenot, narocito sto sea ke igra za konte, ocekuvam impakt slicen na onoj sto lukaku go imase, isto igrac koj konte go sakase po sekoja cena u tim, ednostavno ko i so lukaku taka i so vidal mnogu dobro znae zaso go saka u tim i so kakva cel.

Brat, zamenite se podobri toa ne go odrekuvam. Koga pisav sredinata ke bide gore dolu ista, mislam na Broz i Barela dali ke bidat so + Sensi ili + Vidal, ne gledam golema razlika. za prviot tim zbooruvam. Razlikata ke ja pravat Hakimi i Kolarov mozebi, a ne Vidal.

Па ние со резервите ја загубивме борбата, не со првиот тим. На 38 натпревари мора да имаш и квалитетна клупа.

Brat, zamenite se podobri toa ne go odrekuvam. Koga pisav sredinata ke bide gore dolu ista, mislam na Broz i Barela dali ke bidat so + Sensi ili + Vidal, ne gledam golema razlika. za prviot tim zbooruvam. Razlikata ke ja pravat Hakimi i Kolarov mozebi, a ne Vidal.
Проблемот е ако си отиде Броз а дојде само Видал. Тогаш нема да има никакво подобрување. Вака само ако дојде Видал ќе иаме подобри опции за ротација, може сличен квалитет ќе ни остане средината ама бар ќе има ротација, нема да мораме ваљда да го глеаме Гаљардини стартер...

Коларов колку и да го поштуем доста истрошен играч е, се надевам конте планира и некој друг освен Јанг и Коларов за таа лева страна, вака и сезонава мака ќе си иаме на таа позиција.

Перишич и Нианголан остануваат? Вака ништо не се шпекулира за нив, Баерн колку шо сфатив се одкажаа од Перишич...

Перишич и Нианголан остануваат? Вака ништо не се шпекулира за нив, Баерн колку шо сфатив се одкажаа од Перишич...

Го гледам тренира и тој...не знам шо се случва со Бираги ама ако остани и тој ќе имаме четири леви бека во тимот а ние пак бараме да се купи некој.

Искрено мислам дека Јанг и Бираги добри беа лево изминатата сезона(периодот после корона break) и Конте вадеше максимум од нив со оглед дека ги играше преку една утакмица.

И сега нејасно ми е зошто се зема Коларов бидејќи е постар и поспор од Бираги...освен ако се планира за ротација со Бастони што е сосем океј

Го гледам тренира и тој...не знам шо се случва со Бираги ама ако остани и тој ќе имаме четири леви бека во тимот а ние пак бараме да се купи некој.

Искрено мислам дека Јанг и Бираги добри беа лево изминатата сезона(периодот после корона break) и Конте вадеше максимум од нив со оглед дека ги играше преку една утакмица.

И сега нејасно ми е зошто се зема Коларов бидејќи е постар и поспор од Бираги...освен ако се планира за ротација со Бастони што е сосем океј
И јас мислам дека Коларов е идеален за ротација, лев штопер и евентуално лев бек. Јанг исто е одличен играч, Бираги ко шо сфатив си иде а и реално Бираги првотимец и скудето не иде. Лево ги иаме Асамоа, Јанг, Коларов, Перишич?, И Далберт ко шо глеам на Тм, убаво е шо иаме избор само фали некој асален првотимец шо не е пред пензија и екшли може да трча 90 минути. Далберт не знам како ќе се покаже, Перишич не верувам да е лев крилен бек (нели он не ја сакал таа позиција и сл. ко шо имаше по медиуми). Вака добро е што ќе се има избор ама...

Nemam nisto protiv nego, ama da bide rezerva. A da se smeta kako zasiluvanje za prviot tim, mi e smesno malce.
Bukvalno vidal so sensi se zamenuvaat, nis spektakularno. a site sakame Eriksen da bide tretiot.
Da ne bide samo kako so Juve i Dortmund, da go markiraat Broz i da nema koj topka da izvade od polovina.
Како може да ти е смешно ако се смета за засилување за прв тим. Божем таму ни играат глобтротери па ај сеа смешен е Видал. Јас го сакам Сенси како играч ама кој фактор е он у фудбалот па да не смеат да му донесат конкуренција. 6 месеци се влечкаше со повреди. Здрава конкуренција е секогаш добра за тимот. По 40+ утакмици се играат за една сезона, треба квалитетни играчи што ќе ротираат и што ќе бидат спремни да дадат квалитет кога и да играат.
У денешниот фудбал ти требаат 20 првотимци, не само 11.

Пак ќе повторам, одреден играч ако има изразит квалитет тогаш ќе игра прва постава, ниеден тренер не е толку будала да држи таков играч на клупа. Сенси и Ериксен ако покажат врвна форма и игри ќе играат прва постава па макар на клупа им седеле Де Брујне и Тони Крос.

Годин во калјари,а се појачуваме со дармиан...

Абе дај нека стаат катанец на врата на овој проклет клуб,коса ми побеле од нервози све да им изнаебам ретардирано!!!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Daj neka se vrati vremeto koa kupuvaa igraci od tipot na Gargano, Kuzmanovic i ostala bagra, pomalce nervozi imase.
Ova vekje e tazno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom