Да, обично го прават тоа така што се бесат.Кога сме веќе кај самоубиствата и соживотот. Дали некој од вас некогаш слушнал Албанец да се самоубие?
Шала на страна ама стварно немам слушнато.Да, обично го прават тоа така што се бесат.
Не се шалам за ова, навистина е така.Шала на страна ама стварно немам слушнато.
Денес имаше случај!Шала на страна ама стварно немам слушнато.
линк? proof or it didn't happen...Денес имаше случај!
Ниту јас. Особено не овде во Македонија, при уживање на толку права... ти нормален ли си, какво самоубиство.Шала на страна ама стварно немам слушнато.
Традиционално да. Го имаш и во Канунот како начин на завршување на спиралата на крвна освета.Кога сме веќе кај самоубиствата и соживотот. Дали некој од вас некогаш слушнал Албанец да се самоубие?
Какви финти бре, стварно денес имаше случај. Универзитетски професор, обвинет за силување на малолетничка , во затвор изврши самоубиство денес(или вчера ), ама веста денес кружеше во албанските медиуми.Традиционално да. Го имаш и во Канунот како начин на завршување на спиралата на крвна освета.
Денес, го имаш исто кај Албанците ко и кај Македонците. И исто се лигават кога некоја Шпреса ќе им ги повреди кревките им чувства, џабе прави финти овде овој Али Паша.
Не зборам за самоубиства, туку финти дека не се лигавите и распаѓате емоционално исто ко каури, од исти причини.Какви финти бре, стварно денес имаше случај. Универзитетски професор, обвинет за силување на малолетничка , во затвор изврши самоубиство денес(или вчера ), ама веста денес кружеше во албанските медиуми.
Кога сум го рекол тоа јас па. Па јас плачам ко мало дете, кога гледам некој тажен филм. Којзнае, можеби имам повеќе проценти на каурска крв во мене.Не зборам за самоубиства, туку финти дека не се лигавите и распаѓате емоционално исто ко каури, од исти причини.
Како се самоубил? Со глава у кофа?Какви финти бре, стварно денес имаше случај. Универзитетски професор, обвинет за силување на малолетничка , во затвор изврши самоубиство денес(или вчера ), ама веста денес кружеше во албанските медиуми.
Прашај го @Elfeit. Мислам дека чичко му или татко му работи во ДБК.Како се самоубил? Со глава у кофа?