Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Skylake

proseCUTE
Член од
7 јули 2016
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.712
Кога сме веќе кај самоубиствата и соживотот. Дали некој од вас некогаш слушнал Албанец да се самоубие?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Шала на страна ама стварно немам слушнато.
Ниту јас. Особено не овде во Македонија, при уживање на толку права... ти нормален ли си, какво самоубиство.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.333
Поени од реакции
26.291
Кога сме веќе кај самоубиствата и соживотот. Дали некој од вас некогаш слушнал Албанец да се самоубие?
Традиционално да. Го имаш и во Канунот како начин на завршување на спиралата на крвна освета.

Денес, го имаш исто кај Албанците ко и кај Македонците. И исто се лигават кога некоја Шпреса ќе им ги повреди кревките им чувства, џабе прави финти овде овој Али Паша.

A

Ali Pasha

Гостин
Традиционално да. Го имаш и во Канунот како начин на завршување на спиралата на крвна освета.

Денес, го имаш исто кај Албанците ко и кај Македонците. И исто се лигават кога некоја Шпреса ќе им ги повреди кревките им чувства, џабе прави финти овде овој Али Паша.
Какви финти бре, стварно денес имаше случај. Универзитетски професор, обвинет за силување на малолетничка , во затвор изврши самоубиство денес(или вчера ), ама веста денес кружеше во албанските медиуми.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.333
Поени од реакции
26.291
Какви финти бре, стварно денес имаше случај. Универзитетски професор, обвинет за силување на малолетничка , во затвор изврши самоубиство денес(или вчера ), ама веста денес кружеше во албанските медиуми.
Не зборам за самоубиства, туку финти дека не се лигавите и распаѓате емоционално исто ко каури, од исти причини.

A

Ali Pasha

Гостин
Не зборам за самоубиства, туку финти дека не се лигавите и распаѓате емоционално исто ко каури, од исти причини.
Кога сум го рекол тоа јас па. Па јас плачам ко мало дете, кога гледам некој тажен филм. Којзнае, можеби имам повеќе проценти на каурска крв во мене.

Skylake

proseCUTE
Член од
7 јули 2016
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.712
Како се самоубил? Со глава у кофа?

Kajgana Shop

На врв Bottom