Фото натпревар #180 Спорски терени/сали/стадиони

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Темава ја отворив пошто знаев со што ќе се пријавам и 3 пати се премислив по тоа :(

sdf-01.jpeg
Автоматски споено мислење:

Го средија сега, добар е, само фалат столчиња.
Прегледај го приврзокот 265452

Ќе учествуваш со сликава или само му реплицираше на Шака со неа? :)

Една одбери

Не знам дали спаѓа под „спортски терен“ надворешен базен со ленти за пливање?
Да не ставам за џабе ако не спаѓа, па да ме критикуваат :D
Инаку не сум по спортот, па немам никакви сали и стадиони, не ме интересирале да ги сликам :)

Не знам дали спаѓа под „спортски терен“ надворешен базен со ленти за пливање?
Да не ставам за џабе ако не спаѓа, па да ме критикуваат :D
Инаку не сум по спортот, па немам никакви сали и стадиони, не ме интересирале да ги сликам :)

Може

Една фотка за натпревар треба (ќе почнам да го пишувам горе во насловот). Одбери една

Шо е ова само фудбалски терени? Вечер одам во сала на качување, ќе глеам да фотнам нешто

Една фотка за натпревар треба (ќе почнам да го пишувам горе во насловот). Одбери една

Шо е ова само фудбалски терени? Вечер одам во сала на качување, ќе глеам да фотнам нешто
Германија-Франција дефинитивно :D
Пишува, не можам да го менувам оригиналниот пост.

Пишува, не можам да го менувам оригиналниот пост.
Као те мрзи? Епа следниот пат стави една

мене ме заглавија на рБота така да нема вежбање вечер :(

Темава ја отворив пошто знаев со што ќе се пријавам и 3 пати се премислив по тоа :(Прегледај го приврзокот 265521

sdf-01.jpeg

... и токму ти си ја утнал темата од трипати размислување, оти ова најмалку личи на спортска сала, стадион, терен...ова нешто како влез накај стадионот, ама не ти е стадион, а јас чекав и мислев кој знае што фотка ќе поставиш за да не ја утнам и јас темата оти беше строг на почеток не то и то....туку стадион и терен! :(

Прегледај го приврзокот 265622

... и токму ти си ја утнал темата од трипати размислување, оти ова најмалку личи на спортска сала, стадион, терен...ова нешто како влез накај стадионот, ама не ти е стадион, а јас чекав и мислев кој знае што фотка ќе поставиш за да не ја утнам и јас темата оти беше строг на почеток не то и то....туку стадион и терен! :(

Камп за избеглици е. Ете горе и пишува :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom