Мицковски пак работи за ЕВН. Да не смее човек на протест да иде ради ВМРО то.Добри две години доцнат со протестиве. Ако им беше фино овие две години и дури сега не им се свиѓа кај иде државава, ич нека не излегуваат .
Шо е сега битно кој ги трошел парите, ти ја постави тезата дека ВМРО-ДПМНЕ ја продале ЕСМ не испревртуваја твојата тезаЕСМ е продадена за 225 милиони евра. Парите од продажбата ќе ги троши новата влада на Груевски. Изјава на Бучковски.
Секако дека не е битно кој ги трошел парите ако ги трошеле твоите сопартијци.Шо е сега битно кој ги трошел парите, ти ја постави тезата дека ВМРО-ДПМНЕ ја продале ЕСМ не испревртуваја твојата теза
Тезата е дека Бучковски-Шекиринска го продадоа ЕСМСекако дека не е битно кој ги трошел парите ако ги трошеле твоите сопартијци.
Исти кур друго паковање.Тезата е дека Бучковски-Шекиринска го продадоа ЕСМ
Можно е и ти да си јадел од тие париИсти кур друго паковање.
Арам да ви се парите од ЕСМ. Како не ви е срам да протестирате.
Кога не повикуваше на протести, пасивен е ваков е таков е сега кога се повикува на протести заш сега протести нема фајде ми реков ти рече, абе затоа нема да не биде држава пошто сите изиграваме патриоти,аналитичари и експерти на тастатура можеме и УСА да е победиме у војна на тастатура..Пред недела-две слушам на радио за жмицко и дава некоја изјава не ме фаќајте точно за збор ама мислам идеше у стил:Ќе ги искористиме улиците како простор на изразување,жешка есен и слични такви некој глупости.Гласот му трепери,нема силен,цврст став,цел е изгубен ќе се борел до крај одкако вадеше мизерни соопштенија у изминативе години за сите важни случувања додека муртињо еба матер на се.Да он ќе се избори одкако братов ќе обработи се,и после овој ќе дојде како спасувач да ја извади Македонија од канџите на злото наводно као у фазон се боревме со сите сили.Калето кога го одбирало муртињо точно знаеле што може да очекуват од него,и до каде може да оди,од друга страна го имаш овој ''лидер'' што ако си у моментов негов чобан комотно може да си одбереш прст,и да си мавнеш ластик чисто онака за потсетување.
У ковид кризава уште за собири сме. Седете дома и држете дистанца.Можно е и ти да си јадел од тие пари
Автоматски споено мислење:
Кога не повикуваше на протести, пасивен е ваков е таков е сега кога се повикува на протести заш сега протести нема фајде ми реков ти рече, абе затоа нема да не биде држава пошто сите изиграваме патриоти,аналитичари и експерти на тастатура можеме и УСА да е победиме у војна на тастатура..
Јас сум на 15.400 км па џабеНајубаво е да се одржи една дистанца од Македонија онака на 2-3000км од тука тоа би било најдобро.