Супер се. 2x на 3 дена.Што мислите за ова: Life Extension, Two-Per-Day Capsules
Ги вратиле пак, едно време ги немаа на лагерСупер се. 2x на 3 дена.
Фала! Значи нема потреба таа доза они што ја напишале? И дали тие 2 во еден ден или нема врска?Супер се. 2x на 3 дена.
Има ама има ризик од несакани ефекти заради голема доза на селениумФала! Значи нема потреба таа доза они што ја напишале? И дали тие 2 во еден ден или нема врска?
Јас користам од nature essential понекогаш, океј е не мириса...Nekoj da preporaca dobar luk suplement(sto ne mirisa)? Blagodaram
да, плус истите ги земаш летно време премногу е ќе си направиш проблемЈас земам витамин Д3 5000 ие секој ден. Претерувам?
За мултивитамини од таму јас овие ги земав еднаш, само мислам дека се прејаки не препорачувам долго пиење. Или пиј го по пола апче дневно ако видиш дека почнува да ти зуе главата кога ќе го испиешПрепорака за некои добри витамини како додаток во исхрана?
Стигаат од iHerb сега или тешко?
@Psyside @Lester Freamon знам вие пазарите од таму, што како иде у корона ситуацијава, сакам да си нарачам од таму, по аптекиве имаат само тие Центрум и слични, може знаете нешто подобро
И ја га овој гледа, во top rated им е.За мултивитамини од таму јас овие ги земав еднаш, само мислам дека се прејаки не препорачувам долго пиење. Или пиј го по пола апче дневно ако видиш дека почнува да ти зуе главата кога ќе го испиеш
Да продолжам по 1 капсула секој втор ден?да, плус истите ги земаш летно време премногу е ќе си направиш проблем