Криминалци и криминални групи во МК

D

Deleted member 128786

Гостин
Koi se licata od kumanovo koji se sumnja deka se vo teroristicki grupa? Denes MVR gi zapleni nivnite oruzja.
Uste dzihad mobil im fali ili na kurdski receno mufuhaha
Автоматски споено мислење:

Sto ima vrska toa so temata?
v
Ima vrska posto se teski kriminalci finansirani od tezok kriminal. Sigurno ne sobirale donacii od trifun kostovski i slicno. Niv izgovor im e dzihadot za da si go pravdaat kriminogenoto i sociopatsko odnesuvanje. Lesno e da se borish i pukash na kaptagon amfetamin i hors. Alahu akbar boom i pravo kaj shejtanlari na k.

Последно уредено од модератор:
Член од
22 јуни 2019
Мислења
924
Поени од реакции
1.432

+60 дена не лажат, НЕ ЗНАЕЛЕ кој е инвеститорот на дивоградбата во Мавровка, а тие
@komunacair
и
@CityofSkopje
му издавале решенија|заклучоци па овој си плаќал трошоци. - Ебавал ве “фамозен” Мевљудин Алити викан Дудо од Сингелиќ и татко му Баљо, осуденик за трговија со дрога .!.

Извор: https://twitter.com/Trollowsky/status/1301547119103406080?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1301547119103406080|twgr^share_3&ref_url=https://publish.twitter.com/?query=https3A2F2Ftwitter.com2FTrollowsky2Fstatus2F1301547119103406080widget=Tweet

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911

+60 дена не лажат, НЕ ЗНАЕЛЕ кој е инвеститорот на дивоградбата во Мавровка, а тие
@komunacair
и
@CityofSkopje
му издавале решенија|заклучоци па овој си плаќал трошоци. - Ебавал ве “фамозен” Мевљудин Алити викан Дудо од Сингелиќ и татко му Баљо, осуденик за трговија со дрога .!.

Извор: https://twitter.com/Trollowsky/status/1301547119103406080?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1301547119103406080|twgr^share_3&ref_url=https://publish.twitter.com/?query=https3A2F2Ftwitter.com2FTrollowsky2Fstatus2F1301547119103406080widget=Tweet
За тие што заборавиле, Мевлудин Алити Дудо е шура на Фатлум Ајети Тоте.

Stoichkov

Царево Село/Делчево
Член од
9 февруари 2010
Мислења
204
Поени од реакции
60
МевлудинИЧ, шчо продава, дрога ако има да си купам :)

Член од
12 јануари 2020
Мислења
513
Поени од реакции
559
За тие што заборавиле, Мевлудин Алити Дудо е шура на Фатлум Ајети Тоте.
I posetata na Grubi denes na rusenjeto ima poraka. Sekoj ima pravo na mislenje i tolkuvanje no luge dobro upateni vo nastanite znaat deka ova e uste eden udar koj go zadava najjakata grupa momentalno na svoite protivnici

M

Macedon1um

Гостин
I posetata na Grubi denes na rusenjeto ima poraka. Sekoj ima pravo na mislenje i tolkuvanje no luge dobro upateni vo nastanite znaat deka ova e uste eden udar koj go zadava najjakata grupa momentalno na svoite protivnici
Точно така, ене од Дпмне имаа пресови пред објектот кај Американска амбасада и оние на Матка ама знаете кога овие ќе ги срушат ? Никогаш оти се на функционери на Дуи, чак што више Груби ги предупредува Дпмне дека попрво нивниот објект ќе биде срушен отколку овие штго ги кажуваат.

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
IMG_20200905_115830.jpg
Нешто рандом ново :D
П.С. За да нема сељоптерски коментари како објавувам слики и видеа од лични профили и дека со лажни профили додавам/заследувам па ги добивам истите, ќе нагласам, сликата е објавена на друга социјална мрежа од таму симната, па ми е пратена во пораки. Освен вака, објавувани се и слики што самите ликови јавно ги прикачиле и не ги заштитиле.

Последно уредено:
Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Прегледај го приврзокот 265044
П.С. За да нема сељоптерски коментари како објавувам слики и видеа од лични профили и дека со лажни профили додавам/заследувам па ги добивам истите, ќе нагласам, сликата е објавена на друга социјална мрежа од таму симната, па ми е пратена во пораки. Освен вака, објавувани се и слики што самите ликови јавно ги прикачиле и не ги заштитиле.
Меси значи у Слога од Чаир ќе потпише сега, му дале понуда шо не може да ја одбие хааххахахах.

Член од
27 декември 2019
Мислења
25
Поени од реакции
46
Прегледај го приврзокот 265044
Сликава е одамна, многу касниш.

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Меси значи у Слога од Чаир ќе потпише сега, му дале понуда шо не може да ја одбие хааххахахах.
Изгледа сликата ја има и наназад на другите страници од пред нова година некаде, имам заборавено.
Автоматски споено мислење:

Сликава е одамна, многу касниш.
Ја има наназад, имам заборавено.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Изгледа сликата ја има и наназад на другите страници од пред нова година некаде, имам заборавено.
Нема врска јас се згазив од смеење, Меси не знае со која фаца се сликал, заедничко им е и двајцата не плаќаат данок на државата :icon_mrgr:

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
МЛАДИ МИЛИОНЕРИ ВО МАКЕДОНИЈА – КОИ СЕ И КОЛКАВИ ПАРИ ВРТАТ?
Датум на објава: 03.09.2020

"Најмладиот милионер во земјава е од Скопје. Тој минатата година ја има најголемата добивка меѓу младите милионери. Неговата компанија, која се занимава со повеќе дејности како градежништво, нафтен бизнис, хотелиерство минатата година има приходи од 13,8 милиони евра и истите се зголемени за 13,8 отсто. Но, за овој скопски бизнисмен, кој доаѓа од позната фамилија во бизнис секторот и политиката, минатата година се покажала како одлична со оглед дека најмладиот милионер успеал да ја зголеми добивката за 3920% во однос на претходната година. И со тоа, овој милионер, во чија фирма има 52 вработени заработил 3 милиони евра. Воедно, тоа е и најголемата остварена добивка меѓу најмладите милионери."

Овој најуспешниов од погоре е Јордан Мијалков, постариот син на Сашо. Го постирам ова тука чисто заради смешни мислења дека директно со дрога работел Сашо, можда ќе личи како да ги бранам нив или било кој друг али чисто за "описменување" вреди да се напише. Тие ликови што лежат на милионски тендери немаат потреба од нарко пазарот, многу побрзо и полесно перат пари на вој начин легално, отколку што тоа се прави во нарко бизнисот.

Kajgana Shop

На врв Bottom