Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
I od koga si na polozitelno ako sakas da Kazes ....ukaz 138 e?
Интервју 31.05.2018, од 7.11.2019 бил на положително, пријавил уште лани кога го ставиле но бил пропуштен на листата.

Decki jas intervvju praev vo Sofija i cela procedura ja terav tamu... sega za drzavjanstvo da ne cekam do Maj 2021 mi rekoja preku konzulat Bitola da ja terame cela postapka do zemanje na pasos i seto to ke kostat 400ey. Znacit do Noemvri da go zemam pasosot od Ambasada tuka.Imat nekoj info okolu cenava dali e tolku ili nekoj sakat da prajt pari .. Fala

Decki jas intervvju praev vo Sofija i cela procedura ja terav tamu... sega za drzavjanstvo da ne cekam do Maj 2021 mi rekoja preku konzulat Bitola da ja terame cela postapka do zemanje na pasos i seto to ke kostat 400ey. Znacit do Noemvri da go zemam pasosot od Ambasada tuka.Imat nekoj info okolu cenava dali e tolku ili nekoj sakat da prajt pari .. Fala
Многу е !
Јас прво пробав со тој профилот Петре Петровски од фб 550е ми побара со тоа што пола унапред, нормално го одбив. После Пале ме спои со нејзиниот посредник и ми побара 220е со спора постапка околу пасош и личната, а за 3дена 250е што е океј и прифатив

Многу е !
Јас прво пробав со тој профилот Петре Петровски од фб 550е ми побара со тоа што пола унапред, нормално го одбив. После Пале ме спои со нејзиниот посредник и ми побара 220е со спора постапка околу пасош и личната, а за 3дена 250е што е океј и прифатив
A koga ti e tebe terminot zakazan za podigajne?

Се изначекавме
Ucite germanski dur cekate!
Автоматски споено мислење:

Многу е !
A dali sredi veke rabota?

Na zadolzitelna cekav 12 meseci i 10 dena,na finalna cekav 5 meseci i 10 dena,na polozitelno sum od 4.02.2020god.Moe mislenje e deka sega od polozitelno do potpis rabotata e zabrzana bidejki predhodno se cekase po poveke od edna godina,sega cim potpisuvat od noemvri toa e i nepolni 10 meseci ako e taka mene bi trebalo da me izraduvaat krajot na godinata.

Na zadolzitelna cekav 12 meseci i 10 dena,na finalna cekav 5 meseci i 10 dena,na polozitelno sum od 4.02.2020god.Moe mislenje e deka sega od polozitelno do potpis rabotata e zabrzana bidejki predhodno se cekase po poveke od edna godina,sega cim potpisuvat od noemvri toa e i nepolni 10 meseci ako e taka mene bi trebalo da me izraduvaat krajot na godinata.
Kako sto stoi rabotata se poveke ubrzuvaat...taka da se e mozno!

Znaci kolku so razbrav i drzavjanstvoto i slikanjeto vo bg i pasosot vo raka za 2 meseci
Mnogu e brzo ili ne, nerazbrav ubavo

Ucite germanski dur cekate!

A dali sredi veke rabota?
Ne vo procedura sum..

Znaci kolku so razbrav i drzavjanstvoto i slikanjeto vo bg i pasosot vo raka za 2 meseci
Mnogu e brzo ili ne, nerazbrav ubavo
2 do 3 meseci so dobar posrednik, se nadevam ke sredam

Kolku vreme se ceka od potpis na ukaz do pasos vo raka dokolku
BG drzavjanstvo se podiga vo Makedonija I celata procedura za adresa, maticen broj I slikanje za pasos da se zavrsi Makedonija .

Последно уредено:

Mene malce poise me kostase isto vaka imashe mito I korupcija ama sto da prais na maka zarabotuvaat na kraj ne ti se ceka I gi lupas...

Kako sto stoi rabotata se poveke ubrzuvaat...taka da se e mozno!

Januari ti kuca so pasos

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom