Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.949
Поени од реакции
23.444
Милан очигледно.
хехехе се пресмеав.
Тропаш зелени пола саат за Јуве и Суарез и сеа вртиш на досетка демек.

Али реално Милан има шанса да биде шампион можда и повише него ли што има шанса
Јунајтед да биде у Англија, па до негде те разбирам

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
toj grinvud da ne osvoi slucajno MVP na PL sezonava ko Dibala so osvoi MPV na SA?
Чекај, озбилно веруваш у тоа дека Дибала заслужи да земе МВП?
Чекај, озбилно го споредуваш еден од најдобрите играчи во Сериа А со 17-18 год? дете од Англија? :)

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.676
Поени од реакции
14.559
Ова со вклопувањето е бош муабет.

Па баш ова го дискутирав пред некој ден, во Баерн од клупа влегуваа Коман/Перишиќ, Кутињо, Толисо, Суле, Хернандез, Мартинез...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
A што е со Ливерпул? :D

Купија ли некого освен тој гркот бек?

Мислам дека мора да освежат во тимот за да не ги снајде тоа што ги снајде многу екипи претходно после значаен успех од две врзани сезони, таканаречената „презаситеност“.

Од друга страна ова на Клоп е моментално најблиското нешто на она што Фергусон го правеше во Јунајтед. Претходно најблиску до тоа беше Симеоне, ама еве и они крахираа иако кај нив не беше до заситеност туку до самиот Симеоне. Под најслично на Фергусон мислам на тоа да имаш изграден систем каде што можеш да вметнеш и незвучно засилување и тоа да перфектно се вклопи во системот и истото изгази (какво што всушност Ливерпул има веќе примери).

Токму ради тоа треба да се остави простор дека Клоп ќе ги промовира како битни алки во првиот тим Грујич или тој Јапонецот или пак некој младинец, но мислам дека сепак им е потребен еден рефреш, што би значело и продажба на некој од првотимците за да доведе на негово место звучно докажано име или некој „звучен талент“ ко Ван дер Бик, Зијеч и сл.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
хехехе се пресмеав.
Тропаш зелени пола саат за Јуве и Суарез и сеа вртиш на досетка демек.

Али реално Милан има шанса да биде шампион можда и повише него ли што има шанса
Јунајтед да биде у Англија, па до негде те разбирам
Јас тебе не те разбирам. Гледаш дека од курот не те мавам. Во животот немам ништо интересно прочитано од тебе, ни мајтап, ни нешто паметно, досаден си ко пролив. Не разбирам зошто трчаш по мене по форумот, и ми рачунаш колку време врвам тука?

O

ob1

Гостин
Мора некој да влага и од клупа. Бруно издиша последните натпревари а и една повреда не дели од враќање на Лингард или Переира во прв тим.
Хмм.. малце чудна одлука од негова страна да прифатил да биде ротационен играч со оглед на тоа дека биле заинтересирани 6 екипи (според неговиот агент).

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Хмм.. малце чудна одлука од негова страна да прифатил да биде ротационен играч со оглед на тоа дека биле заинтересирани 6 екипи (според неговиот агент).
Мислам дека освен Реал пред короната и Тотенхем периодов не загризал никој посебно. Агентот мора да створи помпа... :)

а и не може Фернандеш да изигра 750 натпревари по 90 минути, мора да има квалитетна измена. Кај Сити во 70та влага Марез или Бернардо (пример), кај нас влага Переира и солзи на очи ти идат, мислам дека е јасен зјапот што пробува да се намали. :D

Супер трансфер што реално не го очекував но без десно крило, ништо не правиме.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.949
Поени од реакции
23.444
Јас тебе не те разбирам. Гледаш дека од курот не те мавам. Во животот немам ништо интересно прочитано од тебе, ни мајтап, ни нешто паметно, досаден си ко пролив. Не разбирам зошто трчаш по мене по форумот, и ми рачунаш колку време врвам тука?
:icon_lol::icon_lol:

Ко прво не си ласкај човеку, ко второ пола форум ќе каже дека ти си најдосадиот лик овде. Висиш на свака можна тема, лупаш глупости и ги провоцираш људиве.
Нема потреба да те брка некој, те има на свака тема :icon_mrgr:
Еднаш си баниран, очигледно, свите знаат дека ова ти е втор акаунт.
Али више кој тропаш зелени на свако барем подржи си го муабетот со нешто.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
:icon_lol::icon_lol:

Ко прво не си ласкај човеку, ко второ пола форум ќе каже дека ти си најдосадиот лик овде. Висиш на свака можна тема, лупаш глупости и ги провоцираш људиве.
Нема потреба да те брка некој, те има на свака тема :icon_mrgr:
Еднаш си баниран, очигледно, свите знаат дека ова ти е втор акаунт.
Али више кој тропаш зелени на свако барем подржи си го муабетот со нешто.
Абе во ред, досаден сум, висам на секоја тема, се разбирам, ама тебе баш од курот не те мавам. Не те провоцирам, не те цитирам, едноставно не постоиш за мене. Не разбирам зошто ми се закачи мене? Те имам зашутирано во некоја претходна инкарнација, сум ти опсул нешто, не разбирам што е работата?

Ти си толку неинспиративен лик што не верувам ни дека сум те зашутирал.

Последно уредено:
Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Ѓубрентус купиле за во Б-тимот некој од 32 години. А гледам имаат уште 2-3 над 30. Таман да се калат па сите 4 ќе влетаат за 2-3 сезони да го подмладат првиот тим.
Ебате екипата, откако им го сваливме педерот Роналдо протонати се начисто.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.599
Поени од реакции
59.368

Средината на Евертон > средината на Јуве :cool:
Не знам како и летово не се заинтересирани да го купат Жиру. Кога изгледа најлесно достапен.
Потфрлија медиумиве.

Анчелоти ќе го препороди Евертон. Сега засега едино Челзи има боље пазар напраено. Ако успее да ги уклопи добро топ 6 не им бега...
Секоја година ист муабет. Прават демек јак тим, тим што ветува и на крај пак испод 10то место.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.949
Поени од реакции
23.444
Абе во ред, досаден сум, висам на секоја тема, се разбирам, ама тебе баш од курот не те мавам. Не те провоцирам, не те цитирам, едноставно не постоиш за мене. Не разбирам зошто ми се закачи мене? Те имам зашутирано во некоја претходна инкарнација, сум ти опсул нешто, не разбирам што е работата?

Ти си толку неиспративен лик што не верувам ни дека сум те зашутирал.

Ама ти си и очигледно и не многу паметен.

Ме заболе курот мене дали сум ти интересен или не. Не ми е основна цел у животов да сум кајгана селебрити ко тебе и на уште неколку ликови

Каде виде дека сум ти се закачил, еднаш сум ти пишал у фан клуб Милан да одјебеш дека си досаден и сега те прашав ако нема да биде Јуве шампион со Суарез кој би бил ти ми се нафрли на мене.

Ама тоа е нормално за све вас досадните што тропате глупости на форумов, кој ќе ви побара некој образложение за глупостите ( јавен форум е, дозволено ми е да те цитирам) вие почнувате со директни навреди и обиди за омаловажување, за да ви растат куренцињата што не виделе пиченеце последниве 20 године.

Терај ај ем кајгана фејмоус селебрити, и длабоко се извинуем што те цитирав. Нема да ми се деси пак, можда ако напраеш трет акаунт

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Терај ај ем кајгана фејмоус селебрити, и длабоко се извинуем што те цитирав. Нема да ми се деси пак, можда ако напраеш трет акаунт
Нема потреба да се извинуваш, само одеби, сериозно. Немам проблем било кој да ме цитира, ама ти си онака баш пролив досаден.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.949
Поени од реакции
23.444
Нема потреба да се извинуваш, само одеби, сериозно. Немам проблем било кој да ме цитира, ама ти си онака баш пролив досаден.
Твои зборови

Абе нема проблем, ти ќе одбираш на јавен форум кој ќе те цитира а кој не, нема грешка за тебе.

Да се посмеме малку.
Јуве нема со суарез, дибала и роналдо да биде шампион. Кој ќе биде ако не биде јуве.

Објасни, да се посмееме малу !

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Секоја година ист муабет. Прават демек јак тим, тим што ветува и на крај пак испод 10то место.
Годинава некако ми се доста симпа екипа.
Одбраната им е океј, просечна.
Средниот ред доста ме изненади и ми фати око
Гбамин, Гомес, Сигурдсон, а сеа и Родригес, Алан и Докуре, под Анчелоти мислам дека ќе се разиграат убаво. Особено Родригез очекувам да изненади.
Нападот не знам само како ќе се држи сезонава ама доста млад и надежен напад имаат.
Интересна екипа за пратење ќе бидат. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom